E
Emirhan'
Ziyaretçi
Senin anonim

hahahaha birader burada ai ile olusturulmus çete fotoğraflarıyla tripten tribe giriyorsunuz 2 aydır biz kötüyüz aynen falan filan sarkıyı yapan eleman görse dalga gecer sizle bir kişi yargılamadı sizi kendi halinizde eğleniyorsunuzdur diye neyin duyarı bu hayırdıroyun içi medya puanı satın al desek alamayacaklar . herkes ayaklı gazete olmuş gidin kardeşim 2 yıllık gazetecilik okuyun gelin hadi baydı artık![]()
Anlamadık sanki sjsösjsjsjÇok esrarengiz aman Allahım
hahahaha birader burada ai ile olusturulmus çete fotoğraflarıyla tripten tribe giriyorsunuz 2 aydır biz kötüyüz aynen falan filan sarkıyı yapan eleman görse dalga gecer sizle bir kişi yargılamadı sizi kendi halinizde eğleniyorsunuzdur diye neyin duyarı bu hayırdır
Aynı kişiyi düşündüğümüze yemin edebilirim ama ispatlayamamAnlamadık sanki sjsösjsjsj
Ben zeus ve sandığın kişi değilim...Aynı kişiyi düşündüğümüze yemin edebilirim ama ispatlayamam![]()
![]()
Yanlış hesaptan yazdımBen zeus ve sandığın kişi değilim...
Kim olduğumu seni yazdığımız gün anlayacaksın
Hade hade ağlama duvarı değil burasıhahahaha birader burada ai ile olusturulmus çete fotoğraflarıyla tripten tribe giriyorsunuz 2 aydır biz kötüyüz aynen falan filan sarkıyı yapan eleman görse dalga gecer sizle bir kişi yargılamadı sizi kendi halinizde eğleniyorsunuzdur diye neyin duyarı bu hayırdır
İşine bak yeni çocuk hadi okulahahahaha birader burada ai ile olusturulmus çete fotoğraflarıyla tripten tribe giriyorsunuz 2 aydır biz kötüyüz aynen falan filan sarkıyı yapan eleman görse dalga gecer sizle bir kişi yargılamadı sizi kendi halinizde eğleniyorsunuzdur diye neyin duyarı bu hayırdır
Çok ağır konuşmuş yine kirvem yasin kartal utanır mı sanmam...... Bence postu terk etmeliHade hade ağlama duvarı değil burası![]()
hahahahahaha vallahi tek kisi bunlar ya da hepsini toplayınca 1 kisi yapıyorİşine bak yeni çocuk hadi okula![]()
Kitabın ortasindan yine..Her zamanki gibi. Ben bile utandım.Çok ağır konuşmuş yine kirvem yasin kartal utanır mı sanmam...... Bence postu terk etmeli
Yok mu bugün abiciklerhahahahahaha vallahi tek kisi bunlar ya da hepsini toplayınca 1 kisi yapıyor
Yav anlıyorum ağır geldi yenilgi alayınızı dağıttık öyle beyniniz yandı ki hata üstüne hata yaptınız ama tamam toparlanın artık adam eleştiri yapmış sen ne atlıyorsun yorumuna gidin adayları kontrol edin siz seçimde de en çok hata sizden çıkmıştı acemiler ordusuhahahahahaha vallahi tek kisi bunlar ya da hepsini toplayınca 1 kisi yapıyor
Kral çok ağır konusuyorsun bak. Gideriz heYav anlıyorum ağır geldi yenilgi alayınızı dağıttık öyle beyniniz yandı ki hata üstüne hata yaptınız ama tamam toparlanın artık adam eleştiri yapmış sen ne atlıyorsun yorumuna gidin adayları kontrol edin siz seçimde de en çok hata sizden çıkmıştı acemiler ordusu![]()
ne güzel eleştirmiş ya öyle kızılelmayı sen mi yedin kurt neden artık yokYav anlıyorum ağır geldi yenilgi alayınızı dağıttık öyle beyniniz yandı ki hata üstüne hata yaptınız ama tamam toparlanın artık adam eleştiri yapmış sen ne atlıyorsun yorumuna gidin adayları kontrol edin siz seçimde de en çok hata sizden çıkmıştı acemiler ordusu![]()
Rakip gibi rakip bee karşı ittifakı araştıran hatalarını bildiren adam gibi adam... Teşekkürler kurt gardaşımYav anlıyorum ağır geldi yenilgi alayınızı dağıttık öyle beyniniz yandı ki hata üstüne hata yaptınız ama tamam toparlanın artık adam eleştiri yapmış sen ne atlıyorsun yorumuna gidin adayları kontrol edin siz seçimde de en çok hata sizden çıkmıştı acemiler ordusu![]()