F
Fatih Tutuk
Ziyaretçi
Atayım buraya siz hesaplayın hem uğraşmamış oluruz uygun mu?Herşeyi bilen konuşuyor başka kim varmış söylede bilelim
Atayım buraya siz hesaplayın hem uğraşmamış oluruz uygun mu?Herşeyi bilen konuşuyor başka kim varmış söylede bilelim
Tabi hep siz anlarsınız asıl bize edilen hakaret ve küfürler ortada istersen ekle atayım hepsini dcden sanaO şov değildi yalnız. Yapılan terbiyesizlige tepkiydi. Anlamamissin olayı sayın baskan
Burak Atak bizi diskoya götürben size yeterim fazlasını arkadaşların paylaşır
Bence konuşmak için konuşuyorsunSen daha nedediğini bilmiyorsam ben hatırlatamam sana yukarı çık bak
Anlatamazsın cengizim Bizim beraberligimizi çıkar olarak anlarlarBir kere sizi böyle tebrik ettiğinizi göreyim ya Nolacak hep muhalefet hep muhalefet
Abilerine sor onlar daha iyi bilirİspatla
Çok mantıklıBurak Atak bizi diskoya götür
Optikci olduğunu söylemiştin ama şuan felsefe yapiyorsunproblemini çözmen için kolaylıklar diliyorum ama toplumda problemli bireylere nasıl yaklaştıklarını bilirsin umarım bu senin için bir sorun teşkil etmez
Ben sayamadım atakcigim kaç yıldır biz beraberiz sjsjsjAnlatamazsın cengizim Bizim beraberligimizi çıkar olarak anlarlar
Dimi sende anca alaycı konuşup hakaret eden birisinBence konuşmak için konuşuyorsun
Bunların kazandıklaırndan fazla oldugu kesınBen sayamadım atakcigim kaç yıldır biz beraberiz sjsjsj
Milletin yasini bilmeden konuşma benceAbilerine sor onlar daha iyi bilir
Yok bro sen benim değilsin yat uyu sen hadi beni ikna edemedin.Abilerine sor onlar daha iyi bilir
keşke beyin cerrahı olsaymışım bir inceleme yapmak isterdim üstündeOptikci olduğunu söylemiştin ama şuan felsefe yapiyorsun
Ben neden hep abisi gelsin dediğimde birileri geliyorMilletin yasini bilmeden konuşma bence
Dedi 28 oy ile sırtlarda taşınan eski dostBunların kazandıklaırndan fazla oldugu kesın
Kendileri buraya gelemiyor bunları göndermişler knk idare etBen neden hep abisi gelsin dediğimde birileri geliyor
Sjsjsjsj akıllı primci seniYok bro sen benim değilsin yat uyu sen hadi beni ikna edemedin.
Karar ver hangisi olucaksin. Benide sasirtiyorsun bakkeşke beyin cerrahı olsaymışım bir inceleme yapmak isterdim üstünde
Knk sen boş laf olsun diye konuşuyorsun bence susKendileri buraya gelemiyor bunları göndermişler knk idare et