23. Dönem İşçi ve Emekçi Meclise Ağırlığını Koymuştur🔥 (6 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C

CB36

Ziyaretçi
Siz beni daha çok eglendiriyorsunuz başka yere gitmem. Komedyenler sizi
Abimmmm çok büyüksün sen 😀 bunu bana diyenlerler olarak ilk sen değilsin sonda sen olmayacaksın 😀 gerçi siz küfür etmesini seven insanlarsınız orda burda dc nizde bana küfür ettiğiniz kadar Oylarınıza sahip çıksaydın sjsjsjs

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Vallahi sorun yok.
Ne güzel dedin ittifak partilerinin oyları olduğunu 😁
Şovu neden İVEP yapıyor ittifak partilerinin oylarıyla?
Nerde o ittifak partileri?
Merakımdan soruyorum hiç demiyorlar mı? Benim oyum ile niye şov yapıyorsun diye??
Demezler çünkü sizinki gibi 2günlük dostlarımız değil 1.5 senenin üstünde bir dostluğumuz var bu oyunda

BurakAtak

TÜRK BUDUN
27. Dönem Oyun Başkanı
Vallahi sorun yok.
Ne güzel dedin ittifak partilerinin oyları olduğunu 😁
Şovu neden İVEP yapıyor ittifak partilerinin oylarıyla?
Nerde o ittifak partileri?
Merakımdan soruyorum hiç demiyorlar mı? Benim oyum ile niye şov yapıyorsun diye??
Dur ben söyleyim senimi kıracagım TURAN = İŞÇİ VE EMEKÇİ oldumu

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
problemini çözmen için kolaylıklar diliyorum ama toplumda problemli bireylere nasıl yaklaştıklarını bilirsin umarım bu senin için bir sorun teşkil etmezo

Sizide gördük geçen dönem :D Oy atan insanlara yaptığınız saygısızlığı önce geçmişine bak eleştiri yapmak için showuda size iade ediyorum 2 ay önce burda başkanlarınız sıralama 1.yiz diye havalara zıplıyorlardı şimdi göremiyorum kendilerini
O şov değildi yalnız. Yapılan terbiyesizlige tepkiydi. Anlamamissin olayı sayın baskan

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Abimmmm çok büyüksün sen 😀 bunu bana diyenlerler olarak ilk sen değilsin sonda sen olmayacaksın 😀 gerçi siz küfür etmesini seven insanlarsınız orda burda dc nizde bana küfür ettiğiniz kadar Oylarınıza sahip çıksaydın sjsjsjs
İspatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...