Sen yoktun dedim.yerini doldurayim.ben boş yapayimmesela bu kim ve niye boş yapıyor
Sen yoktun dedim.yerini doldurayim.ben boş yapayimmesela bu kim ve niye boş yapıyor
sen iste 5 dakikaya heryerdeyim…istanbulda olsan alemden aleme
bencede katılıyorum onura söyle partiyi kapatsın size geçsin tekrar öyle olmuyor yoksa kjlasdlkşsakldasldbirbirini çok seven arkadaslara naçizane tavsiyem aynı partide buluşun onlarca insanın emeğini kendi "dostlarınıza" peşkeş çekmeyin. Zamanında insanların emek verip büyüttükleri partileri de çok sevdikleri dostlarınızın partisinin alt partisi tabiri caizse arka bahçesi yapmayın.Bu emek vermiş arkadaslar da biat kültüründen kurtulun karakter koyun ortaya 3 5 sesin etrafında dönmesin şu oyun iyi geceler sevgiler saygılar...
Xnzinzosbsosbdodbsdfasdasdasdasfafsasdasdas ittifaksız kalınca altınok asdasfsdgfsdgsdgsdgsdgsdg
Sen boş bırakmıyorsun knk boşluk yerine . Kullanıyorsun tilt oldum boşluk tuşuna basar mısın rica etsem?Sen yoktun dedim.yerini doldurayim.ben boş yapayim
Ben hiç bir zaman ağlamam bu kadarda iftiralar atmam kimseye sen beni tanımıyorsun nasıl böyle konusuyorsun ben seni ilk defa gördüm burda anladığım kadarıylada oyunlada pek bir alakan yok gelmişsin anca iftira atmaya hakaret etmeye.Ağlamaya bayılıyor bu büyük başkan Ayhan valla
Diyelim ki öyle oldu. Nolucakkkabileriniz kendileri gelmeyip sizi mi yabana atıyorlar ne kadarda düşünür olmuşlar sizi yoksa her gün 6 saat falan bizi kötüleme dersi mi veriyorlar
blackberry kullanıyor belki neden öyle diyorsun boşluk yoktu nokta koydumSen boş bırakmıyorsun knk boşluk yerine . Kullanıyorsun tilt oldum boşluk tuşuna basar mısın rica etsem?
Kafası esince basıyor cümle kurallarından haberi yok ses etme .Sen boş bırakmıyorsun knk boşluk yerine . Kullanıyorsun tilt oldum boşluk tuşuna basar mısın rica etsem?
Rahatsız oluyorsan yapacak bişi yok Tasarı sunun ozaman bunada kural koydurmaya calısınbirbirini çok seven arkadaslara naçizane tavsiyem aynı partide buluşun onlarca insanın emeğini kendi "dostlarınıza" peşkeş çekmeyin. Zamanında insanların emek verip büyüttükleri partileri de çok sevdikleri dostlarınızın partisinin alt partisi tabiri caizse arka bahçesi yapmayın.Bu emek vermiş arkadaslar da biat kültüründen kurtulun karakter koyun ortaya 3 5 sesin etrafında dönmesin şu oyun iyi geceler sevgiler saygılar...
He ya kafiryayi gidin forumda kötüleyin diyor jsjxjxjxxjxjxjxjxjxjxkckxndndndjdjdkxkcnxnjxxjxjxjjxxnxnxnxnxnxnxxnxnxnxnxnxjxjixidoddodpxlxkxnxbxbxhxhxabileriniz kendileri gelmeyip sizi mi yabana atıyorlar ne kadarda düşünür olmuşlar sizi yoksa her gün 6 saat falan bizi kötüleme dersi mi veriyorlar
Basmam . Bende sana irrite oldum bak simdiSen boş bırakmıyorsun knk boşluk yerine . Kullanıyorsun tilt oldum boşluk tuşuna basar mısın rica etsem?
Aynen aklı sıra strateji yaptığını zannediyor geçenlerdede burda millete hakaretler savuruyordu alıştık altın oktakilerin hakaretlerine yedikleri banlarabencede katılıyorum onura söyle partiyi kapatsın size geçsin tekrar öyle olmuyor yoksa kjlasdlkşsakldasld
kardeşim adamlar 13 tane çıkardıysa gene iyi çıkarmışlar partiler valilerle belediye başkanlarıyla vekillerimizle doldu taştı istiyorsan arta kalanları sizlere dağıtalım bu kadar üzülmeyin e sizden gelen makamlarda var tabi oh akıyor bu akşam maşallahBaktık 13 müş teşekkürler
Siz de bize bakın. Ama dikkat edin gözler sararabilir
biliyorum biliyorum zevkle izliyorum delirmenizi .dHe ya kafiryayi gidin forumda kötüleyin diyor jsjxjxjxxjxjxjxjxjxjxkckxndndndjdjdkxkcnxnjxxjxjxjjxxnxnxnxnxnxnxxnxnxnxnxnxjxjixidoddodpxlxkxnxbxbxhxhx
Yok knk direk meclisi verelimkardeşim adamlar 13 tane çıkardıysa gene iyi çıkarmışlar partiler valilerle belediye başkanlarıyla vekillerimizle doldu taştı istiyorsan arta kalanları sizlere dağıtalım bu kadar üzülmeyin e sizden gelen makamlarda var tabi oh akıyor bu akşam maşallah
s değil şBasmam . Bende sana irrite oldum bak simdi
Hmmmmm anlıyorum sizi çok haklısınızbiliyorum biliyorum zevkle izliyorum delirmenizi .d
Nerden biliyorsun oyunla alakam olmadığınıBen hiç bir zaman ağlamam bu kadarda iftiralar atmam kimseye sen beni tanımıyorsun nasıl böyle konusuyorsun ben seni ilk defa gördüm burda anladığım kadarıylada oyunlada pek bir alakan yok gelmişsin anca iftira atmaya hakaret etmeye.