23. Dönem İşçi ve Emekçi Meclise Ağırlığını Koymuştur🔥 (10 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

MAGARSUS

Ziyaretçi
birbirini çok seven arkadaslara naçizane tavsiyem aynı partide buluşun onlarca insanın emeğini kendi "dostlarınıza" peşkeş çekmeyin. Zamanında insanların emek verip büyüttükleri partileri de çok sevdikleri dostlarınızın partisinin alt partisi tabiri caizse arka bahçesi yapmayın.Bu emek vermiş arkadaslar da biat kültüründen kurtulun karakter koyun ortaya 3 5 sesin etrafında dönmesin şu oyun iyi geceler sevgiler saygılar...
bencede katılıyorum onura söyle partiyi kapatsın size geçsin tekrar öyle olmuyor yoksa kjlasdlkşsakldasld

Kafirya

eos✨
Vatandaş
abileriniz kendileri gelmeyip sizi mi yabana atıyorlar ne kadarda düşünür olmuşlar sizi yoksa her gün 6 saat falan bizi kötüleme dersi mi veriyorlar

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Ağlamaya bayılıyor bu büyük başkan Ayhan valla
Ben hiç bir zaman ağlamam bu kadarda iftiralar atmam kimseye sen beni tanımıyorsun nasıl böyle konusuyorsun ben seni ilk defa gördüm burda anladığım kadarıylada oyunlada pek bir alakan yok gelmişsin anca iftira atmaya hakaret etmeye.

AG34

38. Dönem Oyun Başkanı
birbirini çok seven arkadaslara naçizane tavsiyem aynı partide buluşun onlarca insanın emeğini kendi "dostlarınıza" peşkeş çekmeyin. Zamanında insanların emek verip büyüttükleri partileri de çok sevdikleri dostlarınızın partisinin alt partisi tabiri caizse arka bahçesi yapmayın.Bu emek vermiş arkadaslar da biat kültüründen kurtulun karakter koyun ortaya 3 5 sesin etrafında dönmesin şu oyun iyi geceler sevgiler saygılar...
Rahatsız oluyorsan yapacak bişi yok Tasarı sunun ozaman bunada kural koydurmaya calısın

UmutC31

22.Dönem Meclis Başkanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
abileriniz kendileri gelmeyip sizi mi yabana atıyorlar ne kadarda düşünür olmuşlar sizi yoksa her gün 6 saat falan bizi kötüleme dersi mi veriyorlar
He ya kafiryayi gidin forumda kötüleyin diyor jsjxjxjxxjxjxjxjxjxjxkckxndndndjdjdkxkcnxnjxxjxjxjjxxnxnxnxnxnxnxxnxnxnxnxnxjxjixidoddodpxlxkxnxbxbxhxhx

AG34

38. Dönem Oyun Başkanı
bencede katılıyorum onura söyle partiyi kapatsın size geçsin tekrar öyle olmuyor yoksa kjlasdlkşsakldasld
Aynen aklı sıra strateji yaptığını zannediyor :D geçenlerdede burda millete hakaretler savuruyordu alıştık altın oktakilerin hakaretlerine yedikleri banlara :D

M

MAGARSUS

Ziyaretçi
Baktık 13 müş teşekkürler 😁
Siz de bize bakın. Ama dikkat edin gözler sararabilir 😇
kardeşim adamlar 13 tane çıkardıysa gene iyi çıkarmışlar partiler valilerle belediye başkanlarıyla vekillerimizle doldu taştı istiyorsan arta kalanları sizlere dağıtalım bu kadar üzülmeyin e sizden gelen makamlarda var tabi oh akıyor bu akşam maşallah

AG34

38. Dönem Oyun Başkanı
kardeşim adamlar 13 tane çıkardıysa gene iyi çıkarmışlar partiler valilerle belediye başkanlarıyla vekillerimizle doldu taştı istiyorsan arta kalanları sizlere dağıtalım bu kadar üzülmeyin e sizden gelen makamlarda var tabi oh akıyor bu akşam maşallah
Yok knk direk meclisi verelim

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Ben hiç bir zaman ağlamam bu kadarda iftiralar atmam kimseye sen beni tanımıyorsun nasıl böyle konusuyorsun ben seni ilk defa gördüm burda anladığım kadarıylada oyunlada pek bir alakan yok gelmişsin anca iftira atmaya hakaret etmeye.
Nerden biliyorsun oyunla alakam olmadığını
Sizin hepinizi takip ediyorum ben neler yapıyorsunuz gerçi birşey yaptığınız da yokta. İlk önce rakibimi zlerim takip ederim. Benim kim olduguma gelince. Bu seni hiç alakadar etmez. Araştır öğren kendimi tanıtmayı sevmem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...