M
MAGARSUS
Ziyaretçi
niye sen vecihimisin kajsdkljasdkjlasdSen benim.geceleri uyuduğumumu sanıyorsun agit
niye sen vecihimisin kajsdkljasdkjlasdSen benim.geceleri uyuduğumumu sanıyorsun agit
Tatlım mi tövbe tövbeeeee kadınsa kadın ne olmuş sende abilerin gibimisin yoksa tatlım ? devamını getirde görelim
Bizzat sen mi izliyorsun gel bı çay kahve içelim İstanbul Esenyurt bekliyorumSen benim.geceleri uyuduğumumu sanıyorsun agit
Sen herseye atlama hadi hadiNolmuş kadınsa Kadınların konuşma hakkı yokmu
sen ne zaman ağlamayı bırakırsan…Şu Facebook sözlerini ne zaman birakicaksin. Hep bı saafi rüzgarsin
O seni hiç alakadar etmezniye sen vecihimisin kajsdkljasdkjlasd
Ekşimmi diyek djsoshwisbosbsidTatlım mi tövbe tövbe
O seni hiç alakadar etmez
Atlarım konuşmanı düzelt önce sen buranın eşkiyasımısın ?Sen herseye atlama hadi hadi
Hahahahahahaha gıdıklayan olsa da gülsemEkşimmi diyek djsoshwisbosbsid
Sevmemizi istemiyorsan sevmeyiz bro. Sevilcek bir yanında yok zatensen ne zaman ağlamayı bırakırsan…
ve cümleleri doğru yazarsan…
Kısacası hayatım hiçbir zaman…
Siz sevmeyin diye varım.
GeliyimmiHahahahahahaha gıdıklayan olsa da gülsem
Sana noluyor oyun başkanı oldun diyeAtlarım konuşmanı düzelt önce sen buranın eşkiyasımısın ?
Zahmet olur yaGeliyimmi
Cümleleri yazdığın kişi kardeşim olur sana noluyor asıl burda gelmiş bir kıza nasıl konuşuyorsun senSana noluyor oyun başkanı oldun diye
Aaa başkan neden hakaret ediyorsun. Sabahtan beri bana demiyirmusun hakaret etme diyeAtlarım konuşmanı düzelt önce sen buranın eşkiyasımısın ?
Cümle yazmayı öğrendin.Sevmemizi istemiyorsan sevmeyiz bro. Sevilcek bir yanında yok zaten
sizin böyle değerleriniz var mıydı tebrik ederim ilerleme kaydetmeye başlamışsınızBak kadınsın kalbini kırmak istemiyorum lütfen
Hakaret yok bundaAaa başkan neden hakaret ediyorsun. Sabahtan beri bana demiyirmusun hakaret etme diye
Bu arada aynı partiden iki kişi ve çok iyi iki dost bundan dolayı karışabilir okeyy sende çık gel oyun başkanı ol seni tutan yok kralSana noluyor oyun başkanı oldun diye