Teşekkürler hocam Allah razı olsun.Cümle yazmayı öğrendin.
Bugünlük dersimiz bu kadar…
Hayırlı akşamlar hayatım.
Teşekkürler hocam Allah razı olsun.Cümle yazmayı öğrendin.
Bugünlük dersimiz bu kadar…
Hayırlı akşamlar hayatım.
Ben kıza bise demedim etmedim sadece kalbini kırmak istemiyorum dedimCümleleri yazdığın kişi kardeşim olur sana noluyor asıl burda gelmiş bir kıza nasıl konuşuyorsun sen
Neolitik çağı geçmişlersizin böyle değerleriniz var mıydı tebrik ederim ilerleme kaydetmeye başlamışsınız
Altınokluların söylediklerinin yanında bizimkiler nekiAaa başkan neden hakaret ediyorsun. Sabahtan beri bana demiyirmusun hakaret etme diye
Eşkiya da bir meslekti sonuçta. Unutmuşum pardonHakaret yok bunda
nasıl yapacaz onu abla be ?Bu arada aynı partiden iki kişi ve çok iyi iki dost bundan dolayı karışabilir okeyy sende çık gel oyun başkanı ol seni tutan yok kral
Yetmemiz bu kelime sen doğru bir kelimemiBen kıza bise demedim etmedim sadece kalbini kırmak istemiyorum dedim
Harbi zafer ittifakı bile yardım etse olamaz bunasıl yapacaz onu abla be ?
Genelleme yaparak parti karalama. Ve karışıklığa neden olma düzen bozma ve olayları otekilestirme. Büyük.baskan amacın ney anlamadım. Senin adaletli olman gerekirAltınokluların söylediklerinin yanında bizimkiler neki
Ben bunda kötü veya hakaret içeren Bi cümle göremedim varsa gösterYetmemiz bu kelime sen doğru bir kelimemi
Kalbini kırmak istemiyorum dersen Bende atlarım . Kardeşim olur kendisi buyur benim kalbimi kır ozaman kırabiliyorsanBen kıza bise demedim etmedim sadece kalbini kırmak istemiyorum dedim
lütfen onların abilerinde yok öyle değerler normal bu hareketleriCümleleri yazdığın kişi kardeşim olur sana noluyor asıl burda gelmiş bir kıza nasıl konuşuyorsun sen
Parti karalama yok sizin ettiğiniz hakaretler ortada nedense hep bizim konuların altına gelip hakaretler alaycı konusmalar yapanlar hep sizin partinizdeki arkadaşlar ondan söylüyorum.Genelleme yaparak parti karalama. Ve karışıklığa neden olma düzen bozma ve olayları otekilestirme. Büyük.baskan amacın ney anlamadım. Senin adaletli olman gerekir
Sizin ittifaktan yardım alacağıma adaylığımı koymam daha iyiHarbi zafer ittifakı bile yardım etse olamaz bu
partini karalatma o zaman sende partisini düşünmeyeni biz mi düşünecez işimiz gücümüz yokGenelleme yaparak parti karalama. Ve karışıklığa neden olma düzen bozma ve olayları otekilestirme. Büyük.baskan amacın ney anlamadım. Senin adaletli olman gerekir
hahahSizin ittifaktan yardım alacağıma adaylığımı koymam daha iyi
Bi sor bakalım sana yardım edecek Allah'ın kulu varmıSizin ittifaktan yardım alacağıma adaylığımı koymam daha iyi
Partimi karalatacak herhangi bir cümle hareket yok. Hem ben sana yat bu işler senin işin değil demedimmipartini karalatma o zaman sende partisini düşünmeyeni biz mi düşünecez işimiz gücümüz yok
Tektek 1 -2 diye saydım alay etmek ve hakaret etmek var 2side yasakPartimi karalatacak herhangi bir cümle hareket yok. Hem ben sana yat bu işler senin işin değil demedimmi
Zaten sana yardım etmeyiz adaylığını koy bakalım kim yeniyo @Kaan Yüksel mi senmi (örnek Rooney mi Sercan mı)Sizin ittifaktan yardım alacağıma adaylığımı koymam daha iyi