Hiçlik Medya l Tanıtım (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Başkanım, kendi arkadaslarinizin iğrenç çocuklar hakaretine neden sessiz kaldınız?
Ne alaka şimdi bu ben onuda görmedim ayrıca o arkaşın paylaştığı kelimeyi biliyorsan aynı değerdemi bir tart ve her konumuzun altına gelip 3-5 aynı partili arkadaş. sürekli hakaret ve dalgalar geçiyorlar ya bilerek yapıyorlar yada gerçekten okadar çalışıyor.

AG34

38. Dönem Oyun Başkanı
Başkanım, kendi arkadaslarinizin iğrenç çocuklar hakaretine neden sessiz kaldınız?
Kim nedediyse hakaret varsa ayrıca ceza almalıdır. gereken yapılmalıdır bana hesap sorar gibi buraya yazmıssın bana yazana kadar raporla gerekli bir ceza yaptırımı olacaksa yönetim karar verir zaten. aynı durum değil bu 2 olay

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
Kim nedediyse hakaret varsa ayrıca ceza almalıdır. gereken yapılmalıdır bana hesap sorar gibi buraya yazmıssın bana yazana kadar raporla gerekli bir ceza yaptırımı olacaksa yönetim karar verir zaten. aynı durum değil bu 2 olay
Aynen öyle yaptım. Cevapta vermedim. Sadece seçici olmamak gerekir konu hakaret veya küfürse.
siz kendine tarafınıza nasıl sessiz kalıyorsanız bizde aynı şekilde yapıyoruz
Sessiz kalmıyorum. Şimdi gördüm, gereken söylenmiş zaten. Ama ne hikmetse bazı arkadaşlar çocuk gibi simartilmis, ne söylerse söylesin fasulyeden muamelesi görüyor forumda. Anlamış değilim.

AG34

38. Dönem Oyun Başkanı
Aynen öyle yaptım. Cevapta vermedim. Sadece seçici olmamak gerekir konu hakaret veya küfürse.

Sessiz kalmıyorum. Şimdi gördüm, gereken söylenmiş zaten. Ama ne hikmetse bazı arkadaşlar çocuk gibi simartilmis, ne söylerse söylesin fasulyeden muamelesi görüyor forumda. Anlamış değilim.
Bir oyun için şımarıp yada insanlığını düşüren her kimse yazık hiç bişi demiyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...