Fatih Tutuk - Adaylık Açıklaması (10 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Fatih Tutuk
  • Başlangıç tarihi

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Bana değil ailenize hesap verin 😁😁
Benim kimseye verecek hesabım yok bilirsin beni ayrıca Küfür hakaretten uzak duran bir adamım bilemem kaç kişi dünden beri ban yedi seviye ortada oyüzden sizin yaptığınızı biz yapmıcaz Tekrardan Başarılar dilerim sürekli herşeyi bizim tarafa atmaya devam edin bizde seçimde cevap vermeye devam edelim ;).

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Benim kimseye verecek hesabım yok bilirsin beni ayrıca Küfür hakaretten uzak duran bir adamım bilemem kaç kişi dünden beri ban yedi seviye ortada oyüzden sizin yaptığınızı biz yapmıcaz Tekrardan Başarılar dilerim sürekli herşeyi bizim tarafa atmaya devam edin bizde seçimde cevap vermeye devam edelim ;).
Bence de hesap vermemen lazım başkanım hesap sorman tavsiyemdir ama:) bu arada küfür mevzusu için de ben karikatürü gördüm aslında birine küfretmek değil ordaki olay karikatür kültüründe var bu fakat forum bunun için uygun bi yer değil. Sadece küfrü siz ya da bir başka arkadaşımız üstüne alınmasın diye düzeltmek istedim

AG34

38. Dönem Oyun Başkanı
Bence de hesap vermemen lazım başkanım hesap sorman tavsiyemdir ama:) bu arada küfür mevzusu için de ben karikatürü gördüm aslında birine küfretmek değil ordaki olay karikatür kültüründe var bu fakat forum bunun için uygun bi yer değil. Sadece küfrü siz ya da bir başka arkadaşımız üstüne alınmasın diye düzeltmek istedim
Tavsiyene için teşekkür ederim mesut başkan sadece o karikatür değil bizim konun altına gelen arkadaşlardan bahsettim 2-3 kişi geldiler hakaret ve alay edip durdular :D sonucuda ortada :D

S

SeAhKa

Ziyaretçi
Sende beni bilirsin bende çok.sevmem ama bilirsin ki hem hayat görüşüm hem siyasi anlayışım eleştirmek ve kazanırken veya kaybederken sorgulamak ve muhalif olmak

Yoksa bende sağa yanasırdim biz.soldan devam 😁😁

Kazanana gelince Mecliste en çok vekili olan partiyi kutlarım

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Tavsiyene için teşekkür ederim mesut başkan sadece o karikatür değil bizim konun altına gelen arkadaşlardan bahsettim 2-3 kişi geldiler hakaret ve alay edip durdular :D sonucuda ortada :D
Bazen karşılıklı olabiliyor böyle şeyler ayhan başkanım. Takdir edersin ki seçimi kazanandan ziyade kaybedenler daha gergin olabiliyor ikili diyaloglards. Siz de yaşamışsınızdır sizin yol arkadaşlarınız da yaşamıştır az çok. Bazen doz kaçabiliyor dikkatli olmakta fayda var tabi

AG34

38. Dönem Oyun Başkanı
Sende beni bilirsin bende çok.sevmem ama bilirsin ki hem hayat görüşüm hem siyasi anlayışım eleştirmek ve kazanırken veya kaybederken sorgulamak ve muhalif olmak

Yoksa bende sağa yanasırdim biz.soldan devam 😁😁

Kazanana gelince Mecliste en çok vekili olan partiyi kutlarım
Gerçek siyasettede gördük şait oluyoruz Sağ ve Sol partilerin ittifaklarını onlar gerçekte yaparken sorun yok biz oyunda yapıncamı sorun oldu :D

S

SeAhKa

Ziyaretçi
Gerçek siyasettede gördük şait oluyoruz Sağ ve Sol partilerin ittifaklarını onlar gerçekte yaparken sorun yok biz oyunda yapıncamı sorun oldu :D
Onlar o yüzden bizi kaybetti başkanım

Biz ALTI OK derken gazı mustafa kemal ataturkun ilkelerinden yola çıktık

EGEMENLİK kayıtsız şartsız milletindir diyenler ile yolumuza devam edip

CUMHURİYET imize sahip çıkacağız

Biz Onun yolundayız

Berat Koto

48.Dönem Ekonomi Bakanı
Vatandaş
Sizin iddianız sol olduğunuz sen cevap vermelisin
Hayır ben cevap vermiyecem benim iddiam sol değil bizim partimizde fikir özgürlüğü varsa sizde yoksa bu bizim sıkıntımız olmuyor demek ki demokratik ortam oluşmamış demektir. Bunu nerden çıkardın deme zaten bana partide birinin tavrı bu diye seninkide budur sunuyorsan böyle bir ortam var demektir diktatörlük var demektir

M

mirfewiron

Ziyaretçi
Hayır ben cevap vermiyecem benim iddiam sol değil bizim partimizde fikir özgürlüğü varsa sizde yoksa bu bizim sıkıntımız olmuyor demek ki demokratik ortam oluşmamış demektir. Bunu nerden çıkardın deme zaten bana partide birinin tavrı bu diye seninkide budur sunuyorsan böyle bir ortam var demektir diktatörlük var demektir
Biraz devrik cümleler kurmuşsun çok mu sinirlendin

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
Sağ sol muhabbeti ne alaka beyler? Bir tek bunun kavgasını yapmamıştık.

H

Hezârfen

Ziyaretçi
Biz bize destek vermek adına harekete geçen kimseye dur yapma etme demiyoruz denemek istiyorlar deneyebilirler. Onlara madem böyle bir işe kalkıştınız o zaman parti isminiz bu olacak dersek siz bunada bir kılıf uydurursunuz.