B
Bu oyuna çok emek veriyorsun .Sevgili Başkan online ailesi;
3 ay gibi kısa bir süre önce başladığım bu oyunda hepiniz gibi bende saatler, günler, haftalar harcadım.
Harcadığım bu zamanda gördüm ki oyunda sayısı bir elin beş parmağını geçmeyecek kadar insan arkasına almış sizlerin oylarını belki de sizin verdiğiniz emeğin 1/10 'unu vermeden verilmesi gereken kararları veriyor.
Gördüm ki eski oyuncu, büyük dost kavramları hak edene hakkını vermenin de önüne geçmiş. Eskiler yenilerin sırtında bir yük haline gelmiş.
Gördüm ki 450 oyun kullanıldığı seçimde 30 oy bile alamayan, zahmet edip seçime girecek puanı bile toplamadan emek veren yeni oyuncuların haklarını ellerinden almış.
Gördüm ki 3 günde bir forum kurallarına uymadığı için forumdan banlanan adam sırtını sizin oylarınıza dayamış meydan okuyor.
Gördüm ki yeni oyuncu arkada piyon olmuş, şahı, veziri, kaleyi korumak için çalışıyor karşılığında da tüm mükafat At'ta kalıyor.
Kurulmuş bu düzenin karşısında durmak için AltınOk ve Milli Egemenlik partisi adına oyun başkanlığına adayım.
Meydan okumuyorum,
Meydan okuyanlardan rahatsız olanların tepkisini oylamada göstermesi için adayım.
Oyunda yıllardır aynı yüzleri görmekten sıkıldım diyenlerin adresi olmak için adayım.
Oyunu küçük bir kitle için değil, herkes için daha eğlenceli hale getirmek için...
Ahmet abi şimdiden seçime girecek adayı kazanamayacak psikolojisine sokmuşsun.Yolun açık olsun kardeşim kazanıp kazanmaman hiç önemli değil yanındayız
Yasadigimiz süreci ve ailemiz dedikleri insanlara yaşattıklarını daha iyi anlatılmazdı kendi başına çıkaracağı vekilin yarısına bile yetinenler.. ailem dedikleri partili arkadaslarina ihanet ederken yüzleri bile kızarmadan zafer!!! naraları atabildi
O yüzden kardeşim umarım bu süreci ve yaşananları sana oy atarken umarım bütün baskanlar gözden geçirir..
Yaşasın ADALET ittifakı Yaşasın dostluğumuz
BilmukabeleBu arada samimiyetimizi bilmeyen insanlar boş boş konuşmasınlar
Bu yazdıklarınızı hangi parti önemsemiyor.Onlar o yüzden bizi kaybetti başkanım
Biz ALTI OK derken gazı mustafa kemal ataturkun ilkelerinden yola çıktık
EGEMENLİK kayıtsız şartsız milletindir diyenler ile yolumuza devam edip
CUMHURİYET imize sahip çıkacağız
Biz Onun yolundayız
Bence de menemen soğanlı olurdostluğumuzu samimiyetimizi bilmeden sanki çıkar ilişkisi yapıyormuşuz gibi açıklama yapıyorlar ya işte buna bitiyorum
Valla bak ortak noktamız çıktıBence de menemen soğanlı olur
Bende soğanlı severimBence de menemen soğanlı olur
Bu bir işaretValla bak ortak noktamız çıktı
Bak burdada anlaşamadık sogansiz severimBence de menemen soğanlı olur
Başkan Adayımız ne kadar mütevaziBu oyuna çok emek veriyorsun .
Aklın halen benim paramda biliyorum.
Kumarda yiyecem dedin be abi kısmet değilmiş.
Hakkında hayırlısı olsun,
Başarılar diliyorum.
Başkanım daha öncede söyledim tekrar söyleyeyim, bu bir oyun oyundaki rekabetin gereğiydi hatay meselesi, şahsına herhangi bir durum değil.Başkan Adayımız ne kadar mütevazi
Başarılar diledim bir like bile yok
Bu kadar mı kurulmuşsunuz bana başkanım
Oyun bu neticede gerek yok biz burda işin eğlencesindeyiz.
Başkan Adayı olup bu tutumu sergilemeniz ayrıca üzdü beni
Neyseki kafaya çok takan biri değilim kendim olmaya devam edecem.
Allah allah neden banlandı acaba ?Başkanım daha öncede söyledim tekrar söyleyeyim, bu bir oyun oyundaki rekabetin gereğiydi hatay meselesi, şahsına herhangi bir durum değil.
Şunu da eklemek isterim ; benim like atmamama takılıyorsun, seçimde oy vereceğin adam 1 hafta önce burada küfür yazıp banlandı
En çok senin oyunu bekliyorum bilesin