Fatih Tutuk - Adaylık Açıklaması (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Fatih Tutuk
  • Başlangıç tarihi
V

V for Vendetta

Ziyaretçi
Sevgili Başkan online ailesi;
3 ay gibi kısa bir süre önce başladığım bu oyunda hepiniz gibi bende saatler, günler, haftalar harcadım.
Harcadığım bu zamanda gördüm ki oyunda sayısı bir elin beş parmağını geçmeyecek kadar insan arkasına almış sizlerin oylarını belki de sizin verdiğiniz emeğin 1/10 'unu vermeden verilmesi gereken kararları veriyor.
Gördüm ki eski oyuncu, büyük dost kavramları hak edene hakkını vermenin de önüne geçmiş. Eskiler yenilerin sırtında bir yük haline gelmiş.
Gördüm ki 450 oyun kullanıldığı seçimde 30 oy bile alamayan, zahmet edip seçime girecek puanı bile toplamadan emek veren yeni oyuncuların haklarını ellerinden almış.
Gördüm ki 3 günde bir forum kurallarına uymadığı için forumdan banlanan adam sırtını sizin oylarınıza dayamış meydan okuyor.
Gördüm ki yeni oyuncu arkada piyon olmuş, şahı, veziri, kaleyi korumak için çalışıyor karşılığında da tüm mükafat At'ta kalıyor.
Kurulmuş bu düzenin karşısında durmak için AltınOk ve Milli Egemenlik partisi adına oyun başkanlığına adayım.
Meydan okumuyorum,
Meydan okuyanlardan rahatsız olanların tepkisini oylamada göstermesi için adayım.

Oyunda yıllardır aynı yüzleri görmekten sıkıldım diyenlerin adresi olmak için adayım.

Oyunu küçük bir kitle için değil, herkes için daha eğlenceli hale getirmek için...
Bu oyuna çok emek veriyorsun .
Aklın halen benim paramda biliyorum. 😆
Kumarda yiyecem dedin be abi kısmet değilmiş.
Hakkında hayırlısı olsun,
Başarılar diliyorum.

V

V for Vendetta

Ziyaretçi
Yolun açık olsun kardeşim kazanıp kazanmaman hiç önemli değil yanındayız

Yasadigimiz süreci ve ailemiz dedikleri insanlara yaşattıklarını daha iyi anlatılmazdı kendi başına çıkaracağı vekilin yarısına bile yetinenler.. ailem dedikleri partili arkadaslarina ihanet ederken yüzleri bile kızarmadan zafer!!! naraları atabildi

O yüzden kardeşim umarım bu süreci ve yaşananları sana oy atarken umarım bütün baskanlar gözden geçirir..

Yaşasın ADALET ittifakı Yaşasın dostluğumuz
Ahmet abi şimdiden seçime girecek adayı kazanamayacak psikolojisine sokmuşsun.
Mücadele eden başkan adayına “ kazanıp kazanmaman hiç önemli değil “ demek ne kadar doğru bir yaklaşım bir de bütün söylemlerini takip ediyorum sürekli bir tahrik ve kışkırtma provakasyon ne ararsan var maşallah burda bile kendi adayına başarılar dilemek yerine başkalarını ihanetle itham ediyorsun.
Kelimeler kifayetsiz kalıyor size ne söylesem Allah kolaylık versin bari diyeyim iyi oyunlar.
Söyleyecek sözüm çok var ama gerçekten bizimle daha önce beraber emek veren birine karşı saygısızlık yapmak istemediğimden sadece kolaylıklar dilemek istedim.
İyi günler 🧐

V

V for Vendetta

Ziyaretçi
Onlar o yüzden bizi kaybetti başkanım

Biz ALTI OK derken gazı mustafa kemal ataturkun ilkelerinden yola çıktık

EGEMENLİK kayıtsız şartsız milletindir diyenler ile yolumuza devam edip

CUMHURİYET imize sahip çıkacağız

Biz Onun yolundayız
Bu yazdıklarınızı hangi parti önemsemiyor.
Siyaseten anlaşamasak, ayrı partilere oy versek de Atatürk ortak değerimizdir.
Nokta 🇹🇷

H

Hezârfen

Ziyaretçi
Herkes düşüncesini özgür şekilde açıklayamaz mı sınırlandırma getirilsin o halde konulara..

V

V for Vendetta

Ziyaretçi
Bu oyuna çok emek veriyorsun .
Aklın halen benim paramda biliyorum. 😆
Kumarda yiyecem dedin be abi kısmet değilmiş.
Hakkında hayırlısı olsun,
Başarılar diliyorum.
Başkan Adayımız ne kadar mütevazi
Başarılar diledim bir like bile yok
Bu kadar mı kurulmuşsunuz bana başkanım
Oyun bu neticede gerek yok biz burda işin eğlencesindeyiz.
Başkan Adayı olup bu tutumu sergilemeniz ayrıca üzdü beni 😔
Neyseki kafaya çok takan biri değilim kendim olmaya devam edecem. 😃

F

Fatih Tutuk

Ziyaretçi
Başkan Adayımız ne kadar mütevazi
Başarılar diledim bir like bile yok
Bu kadar mı kurulmuşsunuz bana başkanım
Oyun bu neticede gerek yok biz burda işin eğlencesindeyiz.
Başkan Adayı olup bu tutumu sergilemeniz ayrıca üzdü beni 😔
Neyseki kafaya çok takan biri değilim kendim olmaya devam edecem. 😃
Başkanım daha öncede söyledim tekrar söyleyeyim, bu bir oyun oyundaki rekabetin gereğiydi hatay meselesi, şahsına herhangi bir durum değil.
Şunu da eklemek isterim ; benim like atmamama takılıyorsun, seçimde oy vereceğin adam 1 hafta önce burada küfür yazıp banlandı 😁
En çok senin oyunu bekliyorum bilesin 🙌

Ahmett EROL

Tecrübeli Üye
45. Dönem Oyun Başkanı
Başkanım daha öncede söyledim tekrar söyleyeyim, bu bir oyun oyundaki rekabetin gereğiydi hatay meselesi, şahsına herhangi bir durum değil.
Şunu da eklemek isterim ; benim like atmamama takılıyorsun, seçimde oy vereceğin adam 1 hafta önce burada küfür yazıp banlandı 😁
En çok senin oyunu bekliyorum bilesin 🙌
Allah allah neden banlandı acaba ?