B
Büyük Mesut
Ziyaretçi
Gürkan ilk adımdan çıkıp yenilikçi demokrasiye mi gittin hahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahag
Kimin nereye gittiği seni ilgilendirmez Mesut bize gelmesi zoruna gitti galibaGürkan ilk adımdan çıkıp yenilikçi demokrasiye mi gittin hahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahag
Ooo Büşra hayırlı olsun Gürkan bana diyordu ben senden iyi biliyorum olayları Büşra bize şöyle yaptı böyle yaptı ama demek ki boşta kalınca düşünceleri değişmiş, tam adamını bulmuşsun başarılar dilerimGürkan başkanın geçmişte yanlışları ya da doğruları olmuşsa bile şuan benim partimdedir benim partimin üyesidir bu konuyu uzatmanın manası yok daha fazla. Teşekkürler
Kimler kimlerle beraber oluyor Zorbey yapacak bir şey yok benim üyem olduğu süre boyunca kendisine sahip çıkarım geçmişte ne yaptığı beni ilgilendirmezOoo Büşra hayırlı olsun Gürkan bana diyordu ben senden iyi biliyorum olayları Büşra bize şöyle yaptı böyle yaptı ama demek ki boşta kalınca düşünceleri değişmiş, tam adamını bulmuşsun başarılar dilerim
Partimize kimseyi davet etmiyoruz ki zorumuza gitsin sana mı kaptırdık birini ki zorumuza gitsin büşşş herkese kendi pencerenden bakma herkesi almıyoruz partiye bizKimin nereye gittiği seni ilgilendirmez Mesut bize gelmesi zoruna gitti galiba
Ozaman senin partinle alakası yoksa atlama bence konuya valla çok zoruna gidiyor bana gelmesi demiPartimize kimseyi davet etmiyoruz ki zorumuza gitsin sana mı kaptırdık birini ki zorumuza gitsin büşşş herkese kendi pencerenden bakma herkesi almıyoruz partiye biz
Yahu sana herkes gelir çünkü sen herkesi alırsın avcı gibi pusuda beklersin iz sürürsün tuzak bile kurarsın niye zoruma gitsin çok seni biliyoruz zaten önemseme bu kadar bir şeyleri partine geleceğini bilsen yanlamayacağın kimse yok bu oyunda duruşun yok hizan yok ayarın yok. Atlamadım yani ben gürkanın komik hareketine güldüm hatta şimdi hatırlayınca bi daha gülesim geldiOzaman senin partinle alakası yoksa atlama bence konuya valla çok zoruna gidiyor bana gelmesi demi
Kimler kimlerle beraber dediğine maalesef katılıyorumKimler kimlerle beraber oluyor Zorbey yapacak bir şey yok benim üyem olduğu süre boyunca kendisine sahip çıkarım geçmişte ne yaptığı beni ilgilendirmez
Yanlış kişiye söyledin bunu mesuta söyleyecektin sanırım. Alparslandan aldığım üye sayısı 2 yi geçmiyor zorbey diğerleri kendi geldi zaten tadımı kaçırdın şimdi bakKimler kimlerle beraber dediğine maalesef katılıyorum
hayırlı olsun Büşra sana önerim parti ismini İlk Adım-2 yapman
Ee bizdede 2-3 kişi var zaten :d ben onları değil onlar beni getirdi partiye zaten :d ayrıca ben senin kılıcını çekiyoken sen sırf üye çekmek adına arkamdan partiyi boşalttı gitti diye iftira üzerine düşmanlık yapmış kampanya yürütmüş bi adamsın:d bi de utanmadan mesuta söyle diyor partide 20 kişi var zaten ölçü de yok arkadaştaYanlış kişiye söyledin bunu mesuta söyleyecektin sanırım. Alparslandan aldığım üye sayısı 2 yi geçmiyor zorbey diğerleri kendi geldi zaten tadımı kaçırdın şimdi bak
2 3 kişi mi var? Saydırtma bana mesut. Üye sayının yarısından fazlası ilk adımdan kendisi gelenlerle beraber. Bana ilk adımdan gelen üye sayısı en fazla 5 veya 6 dır. Dost parti diye kurdunuz ertesi gün alparslan gelip bana ağladı sıralamaya giremiyoruz üye yolla diye ne hale soktunuz adamıEe bizdede 2-3 kişi var zaten :d ben onları değil onlar beni getirdi partiye zaten :d ayrıca ben senin kılıcını çekiyoken sen sırf üye çekmek adına arkamdan partiyi boşalttı gitti diye iftira üzerine düşmanlık yapmış kampanya yürütmüş bi adamsın:d bi de utanmadan mesuta söyle diyor partide 20 kişi var zaten ölçü de yok arkadaşta
Büşra kardeş sen cidden problemlisn partinin yarısı ordan olsa bile 10 kişi yapıyor zaten onların yarısı da yeni birlik. Diğer gelen kim varsa biz çağırdık diye gelmediler alparslan kontrolünde geldiler her hareketimizi sana raporlayacak değiliz bu parti kurulduğunda 4 kişiydi :d ayrıca ordan gelenler sıralamayı yükseltecek kişiler de değildi. Ezbere konuşma sana da kimse ağlamaz kendini nimetten sayma hadi yorum likelamaya sana üye lazım2 3 kişi mi var? Saydırtma bana mesut. Üye sayının yarısından fazlası ilk adımdan kendisi gelenlerle beraber. Bana ilk adımdan gelen üye sayısı en fazla 5 veya 6 dır. Dost parti diye kurdunuz ertesi gün alparslan gelip bana ağladı sıralamaya giremiyoruz üye yolla diye ne hale soktunuz adamı
Mesut bizi çocuklarla muhatap etme artık. Bırak kendi dünyalarında küçük hesaplar yapmaya devam etsinler. Rica ediyorum kardeşim. Söylenecek çok şey var ama, beraber yürünen yolların hatrina susalım. Öpüyorum seni. Çok şeapma.Ee bizdede 2-3 kişi var zaten :d ben onları değil onlar beni getirdi partiye zaten :d ayrıca ben senin kılıcını çekiyoken sen sırf üye çekmek adına arkamdan partiyi boşalttı gitti diye iftira üzerine düşmanlık yapmış kampanya yürütmüş bi adamsın:d bi de utanmadan mesuta söyle diyor partide 20 kişi var zaten ölçü de yok arkadaşta
Bana gelip yalan yanlış şeyler söyleyenler ilk adım v2 diyenler ilk adıma iki üye yollayamıyor sıralamaya girmesi için alparslan gelip bana ağlıyor. Mepi 2 günde 80 kişi yaptığımız günleri hatırlıyorum mesut yazık valla ne hale getirdin partiyi, hatta iki partiyiBüşra kardeş sen cidden problemlisn partinin yarısı ordan olsa bile 10 kişi yapıyor zaten onların yarısı da yeni birlik. Diğer gelen kim varsa biz çağırdık diye gelmediler alparslan kontrolünde geldiler her hareketimizi sana raporlayacak değiliz bu parti kurulduğunda 4 kişiydi :d ayrıca ordan gelenler sıralamayı yükseltecek kişiler de değildi. Ezbere konuşma sana da kimse ağlamaz kendini nimetten sayma hadi yorum likelamaya sana üye lazım
Atarız mesut acelesi yok seni mi kırıcamBüşra bak diğer postlara likelanacak kişiler var hadiiii biremsesss üye lazım iktidar olacan daha koşş
Bizim mepin parti sekreteri bile yok 50 üye olmadığı için nasıl bi yalancısın çocuk sen:d bırak 80 i 35 i devirmedik hiç sıralamaya girmek için biz destek aldık kime nasıl destek olacaz. Hayaller rüyalar görüyosun depresyon yakınBana gelip yalan yanlış şeyler söyleyenler ilk adım v2 diyenler ilk adıma iki üye yollayamıyor sıralamaya girmesi için alparslan gelip bana ağlıyor. Mepi 2 günde 80 kişi yaptığımız günleri hatırlıyorum mesut yazık valla ne hale getirdin partiyi, hatta iki partiyi
Senin olmadığın ferhatla ikimizin olduğu zamanları demiştim be mesut hemen deli muamelesi yaptın…Bizim mepin parti sekreteri bile yok 50 üye olmadığı için nasıl bi yalancısın çocuk sen:d bırak 80 i 35 i devirmedik hiç sıralamaya girmek için biz destek aldık kime nasıl destek olacaz. Hayaller rüyalar görüyosun depresyon yakın