Aydın Gürkan - Parti İstifası Hk. (7 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Z

ZORBEY42

Ziyaretçi
Gürkan başkanın geçmişte yanlışları ya da doğruları olmuşsa bile şuan benim partimdedir benim partimin üyesidir bu konuyu uzatmanın manası yok daha fazla. Teşekkürler
Ooo Büşra hayırlı olsun 🥳🥳 Gürkan bana diyordu ben senden iyi biliyorum olayları Büşra bize şöyle yaptı böyle yaptı ama demek ki boşta kalınca düşünceleri değişmiş, tam adamını bulmuşsun başarılar dilerim 🌹

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Ooo Büşra hayırlı olsun 🥳🥳 Gürkan bana diyordu ben senden iyi biliyorum olayları Büşra bize şöyle yaptı böyle yaptı ama demek ki boşta kalınca düşünceleri değişmiş, tam adamını bulmuşsun başarılar dilerim 🌹
Kimler kimlerle beraber oluyor Zorbey yapacak bir şey yok benim üyem olduğu süre boyunca kendisine sahip çıkarım geçmişte ne yaptığı beni ilgilendirmez 🙂

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Ozaman senin partinle alakası yoksa atlama bence konuya valla çok zoruna gidiyor bana gelmesi demi 😃
Yahu sana herkes gelir çünkü sen herkesi alırsın avcı gibi pusuda beklersin iz sürürsün tuzak bile kurarsın niye zoruma gitsin çok seni biliyoruz zaten önemseme bu kadar bir şeyleri😅 partine geleceğini bilsen yanlamayacağın kimse yok bu oyunda duruşun yok hizan yok ayarın yok. Atlamadım yani ben gürkanın komik hareketine güldüm hatta şimdi hatırlayınca bi daha gülesim geldi🤣🤣🤣🤣

Z

ZORBEY42

Ziyaretçi
Kimler kimlerle beraber oluyor Zorbey yapacak bir şey yok benim üyem olduğu süre boyunca kendisine sahip çıkarım geçmişte ne yaptığı beni ilgilendirmez 🙂
Kimler kimlerle beraber dediğine maalesef katılıyorum 😃

hayırlı olsun Büşra sana önerim parti ismini İlk Adım-2 yapman 🥳

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Kimler kimlerle beraber dediğine maalesef katılıyorum 😃

hayırlı olsun Büşra sana önerim parti ismini İlk Adım-2 yapman 🥳
Yanlış kişiye söyledin bunu mesuta söyleyecektin sanırım. Alparslandan aldığım üye sayısı 2 yi geçmiyor zorbey diğerleri kendi geldi zaten tadımı kaçırdın şimdi bak

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Yanlış kişiye söyledin bunu mesuta söyleyecektin sanırım. Alparslandan aldığım üye sayısı 2 yi geçmiyor zorbey diğerleri kendi geldi zaten tadımı kaçırdın şimdi bak
Ee bizdede 2-3 kişi var zaten :d ben onları değil onlar beni getirdi partiye zaten :d ayrıca ben senin kılıcını çekiyoken sen sırf üye çekmek adına arkamdan partiyi boşalttı gitti diye iftira üzerine düşmanlık yapmış kampanya yürütmüş bi adamsın:d bi de utanmadan mesuta söyle diyor partide 20 kişi var zaten ölçü de yok arkadaşta

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Ee bizdede 2-3 kişi var zaten :d ben onları değil onlar beni getirdi partiye zaten :d ayrıca ben senin kılıcını çekiyoken sen sırf üye çekmek adına arkamdan partiyi boşalttı gitti diye iftira üzerine düşmanlık yapmış kampanya yürütmüş bi adamsın:d bi de utanmadan mesuta söyle diyor partide 20 kişi var zaten ölçü de yok arkadaşta
2 3 kişi mi var? Saydırtma bana mesut. Üye sayının yarısından fazlası ilk adımdan kendisi gelenlerle beraber. Bana ilk adımdan gelen üye sayısı en fazla 5 veya 6 dır. Dost parti diye kurdunuz ertesi gün alparslan gelip bana ağladı sıralamaya giremiyoruz üye yolla diye ne hale soktunuz adamı 😃

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
2 3 kişi mi var? Saydırtma bana mesut. Üye sayının yarısından fazlası ilk adımdan kendisi gelenlerle beraber. Bana ilk adımdan gelen üye sayısı en fazla 5 veya 6 dır. Dost parti diye kurdunuz ertesi gün alparslan gelip bana ağladı sıralamaya giremiyoruz üye yolla diye ne hale soktunuz adamı 😃
Büşra kardeş sen cidden problemlisn partinin yarısı ordan olsa bile 10 kişi yapıyor zaten onların yarısı da yeni birlik. Diğer gelen kim varsa biz çağırdık diye gelmediler alparslan kontrolünde geldiler her hareketimizi sana raporlayacak değiliz bu parti kurulduğunda 4 kişiydi :d ayrıca ordan gelenler sıralamayı yükseltecek kişiler de değildi. Ezbere konuşma sana da kimse ağlamaz kendini nimetten sayma hadi yorum likelamaya sana üye lazım

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
Mesut bizi çocuklarla muhatap etme artık. Bırak kendi dünyalarında küçük hesaplar yapmaya devam etsinler. Rica ediyorum kardeşim. Söylenecek çok şey var ama, beraber yürünen yolların hatrina susalım. Öpüyorum seni. Çok şeapma.

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Büşra bak diğer postlara likelanacak kişiler var hadiiii biremsesss üye lazım iktidar olacan daha koşş

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Büşra kardeş sen cidden problemlisn partinin yarısı ordan olsa bile 10 kişi yapıyor zaten onların yarısı da yeni birlik. Diğer gelen kim varsa biz çağırdık diye gelmediler alparslan kontrolünde geldiler her hareketimizi sana raporlayacak değiliz bu parti kurulduğunda 4 kişiydi :d ayrıca ordan gelenler sıralamayı yükseltecek kişiler de değildi. Ezbere konuşma sana da kimse ağlamaz kendini nimetten sayma hadi yorum likelamaya sana üye lazım
Bana gelip yalan yanlış şeyler söyleyenler ilk adım v2 diyenler ilk adıma iki üye yollayamıyor sıralamaya girmesi için alparslan gelip bana ağlıyor. Mepi 2 günde 80 kişi yaptığımız günleri hatırlıyorum mesut yazık valla ne hale getirdin partiyi, hatta iki partiyi

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Bana gelip yalan yanlış şeyler söyleyenler ilk adım v2 diyenler ilk adıma iki üye yollayamıyor sıralamaya girmesi için alparslan gelip bana ağlıyor. Mepi 2 günde 80 kişi yaptığımız günleri hatırlıyorum mesut yazık valla ne hale getirdin partiyi, hatta iki partiyi
Bizim mepin parti sekreteri bile yok 50 üye olmadığı için nasıl bi yalancısın çocuk sen:d bırak 80 i 35 i devirmedik hiç🤣 sıralamaya girmek için biz destek aldık kime nasıl destek olacaz. Hayaller rüyalar görüyosun depresyon yakın

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Bizim mepin parti sekreteri bile yok 50 üye olmadığı için nasıl bi yalancısın çocuk sen:d bırak 80 i 35 i devirmedik hiç🤣 sıralamaya girmek için biz destek aldık kime nasıl destek olacaz. Hayaller rüyalar görüyosun depresyon yakın
Senin olmadığın ferhatla ikimizin olduğu zamanları demiştim be mesut hemen deli muamelesi yaptın…

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Bi de utanmadan ne hale getirdin diyor partiyi kuran ben değilim ilk adımdan adam çağıran ben değilim ben partiye çağırılmış biriyim. Hani yalan söylenir anlarım da bu kadar desteksiz de atılmaz. En azından ilk adımdan kimsenin bana kırgınlığı yok hala beraberiz aynı eksendeyiz. Bırak ilk adımı düşünüyormuş gibi yapmayı ordaki herkes senin ne olduğunu biliyor şimdi koş likelamalara sana ayırdığım sürenin sonuna geldik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...