Z
ZORBEY42
Ziyaretçi
Gürkan’da da yoktu ama, gerçekten üzüldüm bu ayrımı yaptığın içinProfilinde ilk adım yazmıyor o yüzden atmadım davet mesajı ya ilk adım üyelerine atıyorum sadece
Gürkan’da da yoktu ama, gerçekten üzüldüm bu ayrımı yaptığın içinProfilinde ilk adım yazmıyor o yüzden atmadım davet mesajı ya ilk adım üyelerine atıyorum sadece
Ooo yeni mi öğreniyorsun Arda, nerdeyse parti vaatleri konusunda yazacakları mesajda bile ilk adım partisi üyeleri önceliğimizdir yazacaklarNe dedin sen ilk adım li olan üyelere davet mi atıyorsun
Üzülme böyle insanlar için deymezGürkan’da da yoktu ama, gerçekten üzüldüm bu ayrımı yaptığın için
Busraaaaaaaa delirtcek misin beniijOoo yeni mi öğreniyorsun Arda, nerdeyse parti vaatleri konusunda yazacakları mesajda bile ilk adım partisi üyeleri önceliğimizdir yazacaklar
Komik adamsın zorbey valla mesuttan daha çok güldürüyorsun beniOoo yeni mi öğreniyorsun Arda, nerdeyse parti vaatleri konusunda yazacakları mesajda bile ilk adım partisi üyeleri önceliğimizdir yazacaklar
ee hani sıkılmıştın benden, sen gül yeter ki ben hep gerçekleri söylerim BüşraKomik adamsın zorbey valla mesuttan daha çok güldürüyorsun beni
Sen de şuana kadar gördüğüm en karaktersiz insan olabilirsin biraz karakterli olmalısınKomik adamsın zorbey valla mesuttan daha çok güldürüyorsun beni
Kendi gerçekleriniz zorbey… Laf anlatmakla anlamıyorsunuz siz dalgaya vuruyorum artıkee hani sıkılmıştın benden, sen gül yeter ki ben hep gerçekleri söylerim Büşra
Büşra seçimlerde kimi destekledin acaba? Seni ağzınla kuş tutsan aralarına almayacak adamlara oy attın değil mi dalgaya vuruyorum diyorsun ama sen harbi ağlanacak haldesinKendi gerçekleriniz zorbey… Laf anlatmakla anlamıyorsunuz siz dalgaya vuruyorum artık
Doğru diyor acaba normal hayatta nasilsinBüşra seçimlerde kimi destekledin acaba? Seni ağzınla kuş tutsan aralarına almayacak adamlara oy attın değil mi dalgaya vuruyorum diyorsun ama sen harbi ağlanacak haldesin
#geçersiz e attık zorbey siz kime attınız? Tahmin edeyim “kendi başına devam eden” bi parti olarak mepe attınız sanırım…Büşra seçimlerde kimi destekledin acaba? Seni ağzınla kuş tutsan aralarına almayacak adamlara oy attın değil mi dalgaya vuruyorum diyorsun ama sen harbi ağlanacak haldesin
Dııııttt… yanlış cevap!#geçersiz e attık zorbey siz kime attınız? Tahmin edeyim “kendi başına devam eden” bi parti olarak mepe attınız sanırım…
Zorbey kardeşim partinin kimseye yaranmaya çalıştığı yok. Kullanılan kelimelere dikkat edelim. Şuan kimsenin kimsenin Oy' una ihtiyacı yok oyunda farkındaysan. Bizden gidecek oya talip olan bir tarafta yok. Azıcık siyaset okumayı bilirsen zaten bu cümleleri kurmana çok gerek kalmayacak. Oyun mantığını kavramalısın biraz.Dııııttt… yanlış cevap!
geçersize atmadınız ama neyse seni zorlamayım
sana son diyeceğim şu yaranmaya çalıştığın adamlar seni kaale almıyor bile, ilk adımdan üye çekerek tek başına iktidara gelirsen ne âlâ, gerçi olabilir bu sende bu potansiyel var, mesajlarda biraz daha drama yaparsan olabilir, kim bilir…
Arda boyundan büyük laflara girme abisi hadi bak oyununaSen de şuana kadar gördüğüm en karaktersiz insan olabilirsin biraz karakterli olmalısın
Önerilerin için teşekkür ederim.Zorbey kardeşim partinin kimseye yaranmaya çalıştığı yok. Kullanılan kelimelere dikkat edelim. Şuan kimsenin kimsenin Oy' una ihtiyacı yok oyunda farkındaysan. Bizden gidecek oya talip olan bir tarafta yok. Azıcık siyaset okumayı bilirsen zaten bu cümleleri kurmana çok gerek kalmayacak. Oyun mantığını kavramalısın biraz.
1 hafta dinlen Arda sonra ki gelişinde 1 ay bir dahaki sefere hiç acımadan 1 sene yaparım.Sen de şuana kadar gördüğüm en karaktersiz insan olabilirsin biraz karakterli olmalısın