Aydın Gürkan - Parti İstifası Hk. (4 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Z

ZORBEY42

Ziyaretçi
Kendi gerçekleriniz zorbey… Laf anlatmakla anlamıyorsunuz siz dalgaya vuruyorum artık
Büşra seçimlerde kimi destekledin acaba? Seni ağzınla kuş tutsan aralarına almayacak adamlara oy attın değil mi 😃😃 dalgaya vuruyorum diyorsun ama sen harbi ağlanacak haldesin

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Büşra seçimlerde kimi destekledin acaba? Seni ağzınla kuş tutsan aralarına almayacak adamlara oy attın değil mi 😃😃 dalgaya vuruyorum diyorsun ama sen harbi ağlanacak haldesin
#geçersiz e attık zorbey siz kime attınız? Tahmin edeyim “kendi başına devam eden” bi parti olarak mepe attınız sanırım…

Z

ZORBEY42

Ziyaretçi
#geçersiz e attık zorbey siz kime attınız? Tahmin edeyim “kendi başına devam eden” bi parti olarak mepe attınız sanırım…
Dııııttt… yanlış cevap!
geçersize atmadınız ama neyse seni zorlamayım 😃
sana son diyeceğim şu yaranmaya çalıştığın adamlar seni kaale almıyor bile, ilk adımdan üye çekerek tek başına iktidara gelirsen ne âlâ, gerçi olabilir bu sende bu potansiyel var, mesajlarda biraz daha drama yaparsan olabilir, kim bilir…

Aktimur*

4. Dönem Hava Kuvvetleri Komutanı
Vatandaş
Dııııttt… yanlış cevap!
geçersize atmadınız ama neyse seni zorlamayım 😃
sana son diyeceğim şu yaranmaya çalıştığın adamlar seni kaale almıyor bile, ilk adımdan üye çekerek tek başına iktidara gelirsen ne âlâ, gerçi olabilir bu sende bu potansiyel var, mesajlarda biraz daha drama yaparsan olabilir, kim bilir…
Zorbey kardeşim partinin kimseye yaranmaya çalıştığı yok. Kullanılan kelimelere dikkat edelim. Şuan kimsenin kimsenin Oy' una ihtiyacı yok oyunda farkındaysan. Bizden gidecek oya talip olan bir tarafta yok. Azıcık siyaset okumayı bilirsen zaten bu cümleleri kurmana çok gerek kalmayacak. Oyun mantığını kavramalısın biraz.

Z

ZORBEY42

Ziyaretçi
Zorbey kardeşim partinin kimseye yaranmaya çalıştığı yok. Kullanılan kelimelere dikkat edelim. Şuan kimsenin kimsenin Oy' una ihtiyacı yok oyunda farkındaysan. Bizden gidecek oya talip olan bir tarafta yok. Azıcık siyaset okumayı bilirsen zaten bu cümleleri kurmana çok gerek kalmayacak. Oyun mantığını kavramalısın biraz.
Önerilerin için teşekkür ederim.
Kimse sizden gidecek oy’a talip değil zaten o yüzden dedim kaale almıyorlar diye, ama büşra’nın ilk adımın her bir üyesinin oy’una ihtiyacı var demekki tanıdığı tanımadığı herkese yazmış, iyi forumlar dilerim yazmayacaktım ama sen de atlayınca son bir kez daha yazayım dedim, bundan sonrasına istediğini yazabilirsiniz cevap almayacaksınız, iyi forumlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...