Alper Tunga yol ayrımı ve MEP gercekleri. (11 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Alper Tunga
  • Başlangıç tarihi
B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Doğru benim tiyatroculuk başkanlıktan daha iyi ben ne anlarım adam satmaktan siyaset yapmaktan senin işin onlar biz insanları güldürelim eğlendirelim falan derdimiz bu sen başkan ol baskanonlineda 😅 hadi like like likeeeee adam lazımmm alparslan getirin seri mağduriyet lazım büşrama
ya mesut bu kadar zırlayacagını bilsem üç beş daha fazla adama yazardım bu kacıncı actıgınız konu beleşe tiyatro hizmeti üç beş adam daha çekeyim zırla arkamdan böyle 😨

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
ya mesut bu kadar zırlayacagını bilsem üç beş daha fazla adama yazardım bu kacıncı actıgınız konu beleşe tiyatro hizmeti üç beş adam daha çekeyim zırla arkamdan böyle 😨
Zırlıyoruz ama gülmekten 🤣🤣 sende olmasan saracak adam kalmadı eskiden karşı ittifaka ne adam bunlar diyordum seni görünce senden başkasına yazasım gelmiyor dur gül atayım likela🌹🌹🌹

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Seçim zamanı işler zora girince ikinci hesap açma oy kazanma derdindesiniz mesut maaş bağlatıcam sana devam et tiyatroya
Kadın boyna uyduruyor gerçekten incelenmen gerekiyor senin bilime katkıda bulunmak adına gönüllü olman tavsiyemdir🤣 20 tane adamın hepsi ikinci hesap açsa nolacak 22 oy almışız zaten sence söylediğin şey sana mantıklı geliyor mu büşra niye böyle şeyler uyduruyosun valla üzülüyorum

H

Hezârfen

Ziyaretçi
Bunlar bizi civata sandı, ama merak etmesinler biz daha ölmedik buradayız 🙏

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Uzun lafın kısası seçim zamanı partilerdeb oy dilenip ikinci hesap açtırmaya çalışıp seçimden sonra derdimiz koltuk oy seçim değil diyen, insanlara yaranmaya çalışan çaresiz insanlarsınız mesut. Senin ikinci yüzünü bilen benim beni güldüremiyorsun kusura bakma. Daha fazla oyunculuk yapabilirsin şuan müsade ediyorum sana. Seçim zamanı belli edersin sen kendini