M
Mesutcum 2 üye için fazla olmadı mı ya bu, kadar mı zoruna gidiyor söz sana atıcam önümüzdeki vekil seciminde hadi yat uyu birazYarın ilk adım ve milli egemenlik üye kontrolü yapalım abi ayrılmaya meyilli olanları büşracıma bildirelim bir iki hikaye anlatsın partisine adam lazım. İsabetsiz atışlar yapıyor sonra ss ler dönüyor gündem meşgul olmasın
Meyilli olmasına da gerek yok yeter ki bizim üyeler olsunYarın ilk adım ve milli egemenlik üye kontrolü yapalım abi ayrılmaya meyilli olanları büşracıma bildirelim bir iki hikaye anlatsın partisine adam lazım. İsabetsiz atışlar yapıyor sonra ss ler dönüyor gündem meşgul olmasın
Kaos sohbet hepsine eyvallah. Mısırını alıp çekilme kenara. Gel sen de.
mısır değil kaju oKaos sohbet hepsine eyvallah. Mısırını alıp çekilme kenara. Gel sen de.
Yoluna bak dedik ya zaten insan.Yok size kaos falan yeter size bugün bu kadar yarın devam edin zırlamaya
Efe gel buraya ilk taşı ben atıyorum, 10 kişilik partiye nasıl geçildiniz anlatsana biraz
Ya hahahahahahahahahahaha bizim zorumuza gitse senin partiyle uğraşırız zaten büş gelir konuşuruz birileriyle falan. Gir partideki üye sayımıza bak sence üye derdi olan üye sayısını dert eden adamlara mı benziyoruz geçen gün 3-4 gündür girmeyenleri muhabbete dahil olmayanları attık partiden. Bize muhabbet lazım dostluk lazım yoksa bizde uydururuz hikayeler senin gibi adam bulunur da çekilir deMesutcum 2 üye için fazla olmadı mı ya bu, kadar mı zoruna gidiyor söz sana atıcam önümüzdeki vekil seciminde hadi yat uyu biraz
Ver bi avuç, gel sen de.mısır değil kaju o
zorbey benimki gelmedi mi hala boşver sen oyunu ne zaman inaktife düşersin tahmini olarakEfe gel buraya ilk taşı ben atıyorum, 10 kişilik partiye nasıl geçildiniz anlatsana biraz
Kaos bittiği zaman inaktife düşerim kaos devam ettikçe buralardayımzorbey benimki gelmedi mi hala boşver sen oyunu ne zaman inaktife düşersin tahmini olarak
zorbey geliyor - zorbey gidiyorKaos bittiği zaman inaktife düşerim kaos devam ettikçe buralardayım
Fenerbahçe şampiyonluk hasreti gibi her dönem umutlanıyoruz be kardeşim ne yapalım.. Umut bittiği anda hayat biterzorbey geliyor - zorbey gidiyor
Nasıl uğraşacakmışsın sen bırak parti başkanlığını falan mesut komedyen olarak işe başla sana en uygun mekan tiyatro mekanıYa hahahahahahahahahahaha bizim zorumuza gitse senin partiyle uğraşırız zaten büş gelir konuşuruz birileriyle falan. Gir partideki üye sayımıza bak sence üye derdi olan üye sayısını dert eden adamlara mı benziyoruz geçen gün 3-4 gündür girmeyenleri muhabbete dahil olmayanları attık partiden. Bize muhabbet lazım dostluk lazım yoksa bizde uydururuz hikayeler senin gibi adam bulunur da çekilir de
SHSNSGAKAHAHASlm ben büşra alparslan bana habire yorum yaptırıyor mesuta yazdırıyor maaşa bağlamış işi gücü benle uğraşmak beni bilerek aday gösterdi kaybedip rezil olayım diye bu arada bizim partiye gelmelisin
Doğru benim tiyatroculuk başkanlıktan daha iyi ben ne anlarım adam satmaktan siyaset yapmaktan senin işin onlar biz insanları güldürelim eğlendirelim falan derdimiz bu sen başkan ol baskanonlineda hadi like like likeeeee adam lazımmm alparslan getirin seri mağduriyet lazım büşramaNasıl uğraşacakmışsın sen bırak parti başkanlığını falan mesut komedyen olarak işe başla sana en uygun mekan tiyatro mekanı
Ya başkanım gülerken misirim döküldüSlm ben büşra alparslan bana habire yorum yaptırıyor mesuta yazdırıyor maaşa bağlamış işi gücü benle uğraşmak beni bilerek aday gösterdi kaybedip rezil olayım diye bu arada bizim partiye gelmelisin