Bakacaz Medya | Kaan ve Fatih Seçimin Nabzı (10 Kişi İçeride)

M

M-D

Ziyaretçi
Değerli konuklarımızı koruma amaçlı bu açıklamayı yapıyoruz ;

Seçim öncesi vaadler de bulunulması gayet normaldir ve bu vaadler utopik şeylerde içerebilir. Bunun örneklerini dilerseniz özelden tek tek atabilirim hadi canım böyle vaad mi olur dersiniz ve hepsi real seçim de yapılan vaadler. Fatih beye bende vaadlerinin ütopik olduğunu bildirdim fakat Denli bey boş vaad bilinçsiz vaad gibi yaklaşımlar size yakışmıyor. Tsk elinizde olası bir Fatih bey zaferinde vaadler gerçekleştirilmedi sebebiyle darbe yapma hakkınız varken bunu resmi yollarla çözebilmek varken karşı adayım vaadlerine saçma sapan ithamlarda bulunmak size yakışmıyor keyifli oyunlar dileriz

Kaan beye gelicek olursak söylediği hiçbir şeyin altını boş bıraktığını görmedim aksine kendisi oyunda söylediği çoğu şeyi gerçekleştiren nadir insanlardan

Seçim heyecanı ile kalp kırmaya gerek yok tabiki tartışma iyidir tabiki tartışma olacak ama karalamak bambaşka bir mevzu dikkat edersek sevinirim

Keyifli oyunlar
Bakacaz medya sadece medyadır herhangi bir zan altında kalmadınız yada vaadleri yapamaz da demedim sadece boş vaadler dedim
Sizin yorumunuzla ilerlemeyiz biz
Sizin taraflı olduğunuzu da söylemedik?
Yani benim gönderim size değil size olursa etiket atarım sorumu sorarım teşekkürler

M

M-D

Ziyaretçi
Marifet 10 parti birleşip oyunu dümdüz hale getirmek mi?
Marifet sen ve senin gibi 2-3 kişinin daha sözüyle dönen oyunda dümdüz oynamak mı?
Başkan Online kaybetmenin verdiği korkuyla 10 parti tek çatı altında birleşerek mi güzelleşir?
Oyunda resmi olarak olmayan ittifaklar yasaklanırsa emek kim veriyor kim vermiyor daha açık ortaya çıkmaz mı?
Sayın denli yazdığın mesajın cevaplarını tüm postlar altında zaten verdim.
Okuduğunu anlamadığını düşünmüyorum.
Okumaya tenezzül etmediğini düşünüyorum.
İşte bu zihniyet dümdüz seçim kazanmasın diye bu vaadler.

Ne bekliyordunuz? 10 parti karşisinda ortaya vaadler koymadan oturup izlememizi mi?

İzlemiyoruz sayın denli. Bir yola çıktık. Birşeylerden vazgeçmeyi göze alarak çıktık.

Buyrun, denemesi sizin için bedava.

Seçildiğim takdirde bu vaatler gerçekleşmez ise AltınOk partisini kendi ellerim ile kapatır giderim, bu oyundan.

Gerçekleşirse aynı hareketi yapabilecek mısınız?

Yapamayacaksanız muhalefete muhalefet etmeyi bırakın. İktidarsınız.
Keyfini çıkartın.
Bir kitleye diyorsunuz ki abiniz gelsin lafını bırakın fakat okuduğunu anlamama sorunu varmı demek herkese ne kadar hoş yani başkanonline kullanıcıları bu kadar kibirli üstten bakan birini niye başkan yapsın ki 😀
Biz çok kez bu duruma düştük sizin gibi yapmadık mücadele verdik alacağımızı aldık tabi siz insanlaeı profil kullanıcı hareketlerine göre değerlendirerek ne kadar bilgi sahibi olabilirsiniz ki
Böyle bir analiz yapan birisi nasıl halkın başkanı olucak nasıl oyun başkanlığı devam ettirebilcek 😀
Neyseki öyle bir derdiniz yok biz varız merak etmeyin her iyi düşünür herşeyi yaparız
Sorsan rüşvet sevmez kimse fakat kendi için olduğunda al gülüm ver gülüm zihniyeti
Hodri meydan artık karşılıksız birşeyler verin
Çıkın ben hayrına vip dağıtıcam oyun gelişsin güzelleşsin istiyorum demeyen kişi bana göre boş vaad veriyordur 😀

F

Fatih Tutuk

Ziyaretçi
Günaydin kaancım, cömertliğin bu sabahta kalbimi çaldı ❤️🩹

De haydi o zaman ver okeyi 25 senden 25 benden 50 VİP 2 üyelik çekilişini bugün başlatalım 🙏
Beni test etmiş olalım.
Sayende sende içi boş konuşmalarını bir nebze de olsa doldur?

Bir kitleye diyorsunuz ki abiniz gelsin lafını bırakın fakat okuduğunu anlamama sorunu varmı demek herkese ne kadar hoş yani başkanonline kullanıcıları bu kadar kibirli üstten bakan birini niye başkan yapsın ki 😀
Biz çok kez bu duruma düştük sizin gibi yapmadık mücadele verdik alacağımızı aldık tabi siz insanlaeı profil kullanıcı hareketlerine göre değerlendirerek ne kadar bilgi sahibi olabilirsiniz ki
Böyle bir analiz yapan birisi nasıl halkın başkanı olucak nasıl oyun başkanlığı devam ettirebilcek 😀
Neyseki öyle bir derdiniz yok biz varız merak etmeyin her iyi düşünür herşeyi yaparız
Sorsan rüşvet sevmez kimse fakat kendi için olduğunda al gülüm ver gülüm zihniyeti
Hodri meydan artık karşılıksız birşeyler verin
Çıkın ben hayrına vip dağıtıcam oyun gelişsin güzelleşsin istiyorum demeyen kişi bana göre boş vaad veriyordur 😀

Onu da dedik sayın denli, cömert adayınızdan cevap bekliyoruz.
Okuduğunu anlamayan demedik.
Tekrar edeyim okumuyorsun.
Okuduğun kadarının da lafını çeviriyorsun.

Yapamaz algısı yaratmak yerine, icraat görelim istiyoruz.

Dedik ki parti kapatacak mısın? Seçilirsek, Bu vaadler gerçekleşirse?

M

M-D

Ziyaretçi
Onu da dedik sayın denli, cömert adayınızdan cevap bekliyoruz.
Okuduğunu anlamayan demedik.
Tekrar edeyim okumuyorsun.
Okuduğun kadarının da lafını çeviriyorsun.

Yapamaz algısı yaratmak yerine, icraat görelim istiyoruz.

Dedik ki parti kapatacak mısın? Seçilirsek, Bu vaadler gerçekleşirse?
👍🏿

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Günaydin kaancım, cömertliğin bu sabahta kalbimi çaldı ❤️🩹

De haydi o zaman ver okeyi 25 senden 25 benden 50 VİP 2 üyelik çekilişini bugün başlatalım 🙏
Beni test etmiş olalım.
Sayende sende içi boş konuşmalarını bir nebze de olsa doldur?
Senle ortak sigaraya bile girmem Fatih.
Dediğim gibi 1000 tane vip 2 de alabilirsin sana alamazsın demedim.
Benim şahsıma algı yapıyorsun dedim ve buna dahil olmayacağım.
Bu da sana son laf olarak cevabımdı icraatlerimi de gün geçtikçe oyunda olursan şahit olursun.
Tekrar başarılar oyuncu kardeşim 👏🏻

M

MAGARSUS

Ziyaretçi
Şu yapılanı bakanlıkta vekillikle yapsaydınız fatih aday bile çıkaramayıp referanduma gitmesini sağlayan kişiler oyun başkanlığında oy isteyip vip vaadini sallıyor bu ayda maalesef üzülerek söylüyorum yem sensin geçmiş olsun 😃

F

Fatih Tutuk

Ziyaretçi
Senle ortak sigaraya bile girmem Fatih.
Dediğim gibi 1000 tane vip 2 de alabilirsin sana alamazsın demedim.
Benim şahsıma algı yapıyorsun dedim ve buna dahil olmayacağım.
Bu da sana son laf olarak cevabımdı icraatlerimi de gün geçtikçe oyunda olursan şahit olursun.
Tekrar başarılar oyuncu kardeşim 👏🏻

Seçim vaadlerine destek verdi sende ona destek ol diyenlere cevap yukarıdadır.

Yapacaksan karşılıksız yap diyenlere cevap yukarıdadır.

Haydi iyi oyunlar 🙌

Ardilla

20,21,23. D.MV; 22 D.İB, 24. D.GBV
Vatandaş
Sevgili Ardilla,

Üslubun için teşekkür ederim. Lakin anlatamadığım konu şu. Hiçbir konuşmamda x, y, z partisi demedim.
A, b, c kişisi dedim. Bunun hala da arkasındayım.
Yd veya vefa partilerinde de ivep de de bozkurt'ta da hal hatır ettiğim insanlar mevcut.
Bahsettiğim a, b, c kişileri bu oyuna istedikleri gibi yön vermek istiyor.
Bunu yaparken de sizin emeğinizi kullanıyor.
Karşısında durduğum şey tam olarak bu.
Bu kişilerin sayısı 5 i geçmez.

Diyorum ki,

Herkesin oy hakkı 1, gelin herkes kullandığı oyun verdiği emeğin karşılığını alsın.

Ben yanlış düşünüyorsam düşünceler karşılık bulmaz zaten Kaan başkanım kazanır. Bizde yanlış düşündük adam haklıymış der tebrik ederiz.

Bizim duyduğumuz saygıyı sizde duyun.
Oturun düşünün.
Başkanım emegimi kullandığını iddia ettiginiz parti 3 aylık gecmisimde beni 1 kez sehir baskani, 3 kez milletvekili, 1 donem de icisleri bakani yapti. Bugun oyun baskanligi icin aday cikartildiginda tabi ki bu partiye senesini vermis, benim gibi nice yeni arkadaslarin elinden tutmus ve bu partiyi bugunlere getirmiş kiymetli baskanlarimin hakkidir. Benim emegimin nerede nasil kullandigini anlamadim. Bu parti sayesinde 3 ayda 750 level oldum ben ve bu gorevlere geldim. Milyonlarca lira yardimlar aldim parti büyüklerimden depolarimi ucaklarimi gelistirmek icin. Onlar olmasaydi belli 3 5 gun oynayip silecektim oyunu. Emegimi ve kendimi nerede nasil kullandirtmisim anlayamadim. Baskan adayligi parti buyuklerimizindir. Kaan baskanim, Samed baskanim, Denli baskanim da bu baskanlardandir. Kendi parti icimizde bir karar almisiz ve hicbirimiz bundan rahatsiz degiliz. Dediginiz gibi adam kullanma durumu olsaydi zaten Kaan baskanima bugun kimse boyle arka cikmazdi. Lakin bakın gorun ki hepimiz arka cikiyoruz. Cunku arada dostluk ve yoldaslik duygusu var, menfaat ve adam kullanma yok.
Saygılarımla.