M
M-D
Ziyaretçi
Bakacaz medya sadece medyadır herhangi bir zan altında kalmadınız yada vaadleri yapamaz da demedim sadece boş vaadler dedimDeğerli konuklarımızı koruma amaçlı bu açıklamayı yapıyoruz ;
Seçim öncesi vaadler de bulunulması gayet normaldir ve bu vaadler utopik şeylerde içerebilir. Bunun örneklerini dilerseniz özelden tek tek atabilirim hadi canım böyle vaad mi olur dersiniz ve hepsi real seçim de yapılan vaadler. Fatih beye bende vaadlerinin ütopik olduğunu bildirdim fakat Denli bey boş vaad bilinçsiz vaad gibi yaklaşımlar size yakışmıyor. Tsk elinizde olası bir Fatih bey zaferinde vaadler gerçekleştirilmedi sebebiyle darbe yapma hakkınız varken bunu resmi yollarla çözebilmek varken karşı adayım vaadlerine saçma sapan ithamlarda bulunmak size yakışmıyor keyifli oyunlar dileriz
Kaan beye gelicek olursak söylediği hiçbir şeyin altını boş bıraktığını görmedim aksine kendisi oyunda söylediği çoğu şeyi gerçekleştiren nadir insanlardan
Seçim heyecanı ile kalp kırmaya gerek yok tabiki tartışma iyidir tabiki tartışma olacak ama karalamak bambaşka bir mevzu dikkat edersek sevinirim
Keyifli oyunlar
Sizin yorumunuzla ilerlemeyiz biz
Sizin taraflı olduğunuzu da söylemedik?
Yani benim gönderim size değil size olursa etiket atarım sorumu sorarım teşekkürler