Tamamen taraflı, tamamen yalan dolan dolu, tamamen gerçeklikten uzak ve objektiflikle alakası olmayan Bakacaz Medyaya hoşgeldiniz.Bugün ki konuklarımız halk..
Bakalım Halkın Gözünde Nasıl Bir Seçim Geçiriyoruz...
Onlara seçimi yorumlamalarını istedik işte cevaplar ;
Rüa : Herkese merhaba, Sera yine beni bir konuların içine çekiyor teşekkürler Sera .d
İki adayımızıda tebrik ederim, saygı çerçevesi içinde tüm rekabetler güzeldir fakat “Hodri Meydan” konusu altında verilen vaadleri gereksiz abartı buluyorum. İşin espirisi aslında farkındayım, “çay ve makarnasız” vaadler sarmıyor :d ama teşvik konusunda gayet başarılı buldum. Bu seçimi olaysız atlatacağımız çok belli, bununda bir rahatlığı var herkeste sadece eskisi gibi bir heyecan bulamadım şu anki seçimde. İki tarafıda şimdiden kutlarım iyi olan kazansın

Büşra Gamze : Forumda çıkan tartışmalar kavgalar her seçim olan şeyler bana göre seçim sıkıcı geçiyor ortada eskisi gibi seçim heyecanı yok rekabet yok. Tartışma çıkması vs. rekabet olduğu anlamına gelmez. Benim şahsi görüşüm şuan ittifak durumları böyleyken oyundaki koltuğunda bir önemi, bir eğlencesi yok bu yüzden diyebileceğim tek şey SIKICI.
Burak Atak : Oyun da iki aday var. Fatih başkanı tanımam bilmiyorum da açıkcası başarılar dilerim. Açıklamaları değişik hep bir abiler falanlar filanlar var. Eski oyuncu olanlar oyuna zarar veriyor yada milletin önüne geçiyormuş gibi bir algı yanlış böyle devam ederse zaten başarılı olamaz. Genede hayırlısı olsun.
Gelelim asıl adaya Kaan Yüksel kendisini uzun zamandır tanıyorum insanlar küfürbaz vs neler söylediği umrum da değil çogu zaman karşı karşıya olduk ama saygısını hiç bir zaman bozmadı kazanacağına şüphem yok kardeşime her zaman tam destek doğru yolda o yüzden de bizim açımızdan bir sorun yok. Şimdiden hayırlı olsun. Ben çok şaşalı sözler yazmayı pek sevmiyorum bazıları gibi

Kubilay : Yorumdan ziyade eleştiri yapmak istiyorum aslında.Eski seçimlerde rakipler birbirleriyle kanlı bıçaklı kavgalıydı ve seçim bu yüzden daha ateşli geçiyordu. Ama şimdi sözde kavgalı ama hiçbir aksiyonu olmayan bi kavga. Bu da görenler için komik geliyor. Gerçek hayata uyarladığımız zaman eski seçimler bire bir uyarken şimdiki seçimler ise bomboş geliyor. Örnek vermek gerekirse gerçek hayatta x ittifakı seçimi kazanınca y ittifakına dalaşıyor ve kavga çıkıyor (eskiden oyunda olduğu gibi) ama şimdi ise burda x ittifakı seçimi kazanınca hemen foruma gelip seçimi kazandık yazıp tebrik mesajları alıyor y ittifakı ise kabuğuna çekilip yeni seçim diyorlar. ya kardeşim nerde aksiyon nerde dalaşma nerde heyecan

Aktimur : Seçim için söyleyeceklerim aslında şöyle. Şuan için seçim sonucu az çok belli gibi duruyor. Yani her ne kadar kaos a sebebiyet verseler de Ayhan başkanımız ile Büşra başkanımızın seçimi kadar heyecanlı bir seçim olmadı. Daha rekabetli bir seçim yakışır başkan online' a diye düşünüyorum. Vaatlere çok alaycı gözle bakmıyorum. Her iki tarafın vaatleri çok iyiydi seçim için. Şimdiden sonuçlar için oyunun geleceği açısından hayırlı olsun diyorum. Oyunu bırakıp giden başkanlara buradan özellikle seslenmek istiyorum. Aslında bugün Zafer İttifak' ı olan, bir önceki dönemin Turan ittifakı partilerinin neredeyse tamamını oluşturan partiler defalarca kaybetmesine karşın yılmadan mücadele ederek bir önceki başkanlık seçiminde kazandılar. Ama karşı ittifak ilk kaybında yerle bir oldu herkes oyunu bırakıp gitti. Ben şahsen bunu doğru bulmuyorum. Kazanmak için çabalamalarını beklerdim. Oyundaki rekabetsizlik için ''tüm partiler Zafer İttifakında birleşti rekabet bitti'' demek yerine yeni çözümler üreterek rekabet yaratabilirlerdi. Zira önceki dönemlerde aynı durumda Turan ittifakı vardı. Kaybetmesine rağmen Meclis seçimlerinde dahil hiç çekinmeden adaylarını çıkarıp mücadele verdiler. Ama bugün görüyorum ki hepsi yenilgiyi kabullenerek meclis seçimlerinde tek bir aday çıkarmadı. Fatih Tutuk bugün aday olarak Altınok' un ve kendi şahsi çabası ile aday çıktı. Her ne kadar kendileri ile çok yıldızımız barışmasa da Altınok' u pes etmediğinden dolayı tebrik ederim. Ayrıca Fatih ve Kaan başkanımı da Yürekten kutluyorum. İyi olan kazansın diyelim

Vakit ayırıp değerli görüşlerini sunan başkanlara teşekkür ederiz her kesime dokunmak istedik genel olarak bir heyecansızlık, bıtkınlık havası hakim..
Rekabetçi bir oyunda rekabetin bu denli ölmesi üzücü umarız bir an önce eski rekabetçi günlere geri döneriz.
Unutmayın ki bura Başkan Online burada çok fazla sözünden dönen gördük ittifaklar elbet yıkılacak kaos elbet hüküm sürecektir. Kimse umudunu ya da oyun enerjisini kaybetmesin..
Peki sizler bu seçim hakkında ne düşünüyorsunuz..?
Herkese keyifli oyunlar dileriz..