Tamamen taraflı, tamamen yalan dolan dolu, tamamen gerçeklikten uzak ve objektiflikle alakası olmayan Bakacaz Medyaya hoşgeldiniz.
2023 Altın Örümcek Ödüllerine HOŞGELDİNİZ...
1. Kategori :
2023 En İyi Başkan Online Oyuncusu
@BurakAtak
2023' ün iyi anlarını yaşatan ve bize tecrübeleriyle heyecanın doruklarını yaşatan Burak bey'i ödül için tebrik ediyoruz
2. Kategori :
2023'ün En İyi Oyuna Dönen Oyuncusu
@E.A.
Aramıza tekrardan hoş geldin Erennn Çok özleedikk çoookkkk
3. Kategori :
2023'ün en iyi medya ve tasarımcısı
@Aktimur*
Oyuna kattığı şeyler ile bizleri büyüleyen ve fotoraf istediğim de anlık foto gönderen Aktimuru gönülden tebrik ediyoruz.
4. Kategori
2023 Başkan Online En iyi aktörü
@M-D
Seneye altın kelebeğede aday olmasını bekliyoruz tebrik ederiz.
5. Kategori
2023 Başkan Online En Yakışıklı Oyuncu
@Cihan ERASLAN
İbanıma para yatırdı seçmem için Tebrik ederizz
6. Kategori
2023 Başkan Online En Güzeli
@Sera
Ya bu ödülü daha kaç defa alıcam teşekkürler teşekkürler
7. Kategori
2023 Eno ve Arda Termi ile en iyi mücadele eden oyuncu
@kafirya
Yılın en önemli ödülü oldu sanırım. Hepimiz için savaştı hepimiz için mücadele etti gönülden tebrik ediyoruz
8. Kategori
2023 En İyi Parti Başkanı
@Büşra Gamze
Başkanlık oylamasında seçilememişti ama biz ödülü sonuna kadar hak ettiğini düşünüyoruz. Çok güçlü bir karaktere sahipsin umarım değişmezsin güzellikk tebrik ederizz
9. Kategori
2023 En Mizahşör Oyuncusu
@Kaan Yüksel
3 güzellikten sonra bu fotoraf olmadı sanki ama aday sağlam mizahşör yapcak birşey yok tebrik ederizz
10. Kategori
2023 En İyi Moderatör
@Gonca
Mahmut moderatörümüz nasıl yazılımıyla oyuna can verdiyse Gonca moderatörümüz duruşuyla Başkan Onlineye ruh verdi. Dünyanın en tatlı, en güzel ve en özel moderatörü kendisi.. Bu oyunun hayatımıza kattığı en özel şey bence kendisi. Tebrik ederiz
11. Kategori
2023 En Büyük ASKERİ
@Mahmut
En büyük asker bizim asker.. Allah bütün mehmetçiklerimizin yar ve yardımcısı olsun..
12. Kategori
2023 En İyi Oyun Yapımcısı
@baskanonline
Bu ödülün sahibi tabikide Ferhat moderatörümüzz.. Kendisinden fotoraf isteyemezdim istersem olucakların spoilerı yukarıdaki görsel de gizli Böyle bir oyun yapıp bizlerin tanımasına vesile olduğu için teşekkür ediyor tebrik ediyoruz
Vee son kategoriiii
13. Kategori
2023'ün Meleği
@Reyhan
2023 ün bana kattığı en güzel şey olabilirsin iyi ki varsın tam anlamıyla Melek gibi birisin.. Herşey gönlünce olsun canım benim
2023 Örümcek Ödüllerine Katılan Herkese Teşekkür Ederiz.
Ödül Kazanan Bütün Arkadaşları Tebrik Ederiz.
Seneye ödülleri kimler alacak BAKACAZZ
Normalde daha erken paylaşmayı düşünüyordum fakat covid testimin pozitif çıkması ve mental olarak aşırı çökmem sebebiyle biraz geç geldi umarım beğenirsinizzz..