Bakacaz Medya | 2023 Altın Örümcek (1 Kişi İçeride)

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Çok özür dilerim bi dakka vaktinizi alacağım, on saniye. 34 BO 110 plakalı araç alabilirsek Rüa hanımın atı çıkıcak çünkü...

Teşekkür ederim bu güzel ödül için 😂
Güzel bir çalışma olmuş eline sağlık 😄
@Bakacaz Medya
Kardeşim normalde onu da ben alacaktım da 2 ödül olmaz dediler tamam dedim yakışıklıyı cip hayatıma verin…

Ardilla

TGDP - 20,21,23. D.MV; 22 D.İB, 24. D.GBV
Vatandaş
1 aylık tutumu ile 10 yıllık oyuncuların gösteremediği sağlam duruşu gösterdiği için 😊 Dilerseniz sizde medya kurup " EN" lerinizi açıklayabilirsiniz bizim için budur her bir adayımız da ödülünü sonuna kadar hak etmiştir. Duruş önemli 🙂 keyifli oyunlar dileriz

Ekli dosyayı görüntüle 12935
Köklü partim ile uğraşmaya ayırmayı tercih ederim kiymetli zamanımı, sizin gibi boş paparazi yapmaktansa. Zira hersey gördüğünüz kadar basit değil. Atıp tutmak kolay tabi. Atın çizin bakalım. Keyifle seyrediyoruz.

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Yılın en iyi parti başkanı seçtiğiniz kişi daha partisini kuralı 1 ay olmadı, geçen seçim tüm oyunu sözde ittifakına toplayıp, kendi ittifak bilesenlerini kendine inandıramamış ve neticede kaybetmiş birisi. Neye göre yılın en iyi parti başkanı seçtiğinizin açıklamasını merak ediyorum gerçekten.
Senin için en iyi parti başkanı olmayabilirim yani olabilir daha iyi gördüğün birileri olabilir. "Daha partisini kuralı 1 ay olmadı" Bunuda bir övgü olarak kabul ediyorum daha partimi kuralı 1 ay olmadan birilerinin "En iyi parti başkanı" Olduğumu düşünmesi benim başarımı gösterir. Sera bu post u atana kadarda haberim yoktu beni dahil ettiğinden. Aralarından bir tek bana takılman dikkatimi çeksede senin düşüncen anlayışla karşılarım ancak yine arada eski defterleri açan, tartışma çıkaracak cümleler var. Ben bu konuları kapamaya çalıştıkça inatla tekrar açıyorsun canın illa yine bunları konuşmak istiyorsa illa bi ton tartışma çıkarmak istiyorsa çıkarırım bundan kaçmam arda. Ödülü benim hak etmediğimi düşünüyorsan bile bu şekilde belirtmenede gerek yok.

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Evet
Sera da birşey var dediğimi anlamıyor defalarca söylesem de yok defalarca anlatsam da yok
Madem birşey yapmışsın buraya

Bende ödülünü vermek isterim

Her senenin en iyi ikili oynayan kişisi 😀

Ben öyle boş atmam boş tutmam 😀
MD çok iyi aktördür…
İnsanların hayallerini gerçeklerle örter…
Başkan Online oyununu da hakkıyla oynar…
çok yaşa MD 🥳

Aktimur*

4. Dönem Hava Kuvvetleri Komutanı
Vatandaş
Kendine göre başkanım bize göre değil zaten medya açıklamasında yazdığı üzere tamamen taraflı ve objektif değil yani yoksa bunların çoğu boş içinde 1 2 tane akla yatacak olan ödül mevcut 😃
Kardeşim medya ödülünü sana teslim edebilirim boşlar arasında isek :D

Ardilla

TGDP - 20,21,23. D.MV; 22 D.İB, 24. D.GBV
Vatandaş
Senin için en iyi parti başkanı olmayabilirim yani olabilir daha iyi gördüğün birileri olabilir. "Daha partisini kuralı 1 ay olmadı" Bunuda bir övgü olarak kabul ediyorum daha partimi kuralı 1 ay olmadan birilerinin "En iyi parti başkanı" Olduğumu düşünmesi benim başarımı gösterir. Sera bu post u atana kadarda haberim yoktu beni dahil ettiğinden. Aralarından bir tek bana takılman dikkatimi çeksede senin düşüncen anlayışla karşılarım ancak yine arada eski defterleri açan, tartışma çıkaracak cümleler var. Ben bu konuları kapamaya çalıştıkça inatla tekrar açıyorsun canın illa yine bunları konuşmak istiyorsa illa bi ton tartışma çıkarmak istiyorsa çıkarırım bundan kaçmam arda. Ödülü benim hak etmediğimi düşünüyorsan bile bu şekilde belirtmenede gerek yok.
Kıymetli başkanım, öncelikle diğer ödüller daha tartışmaya kapalı yakışıklı, güzel bilmemne gibi daha basit ödüller iken sizinki daha oyun penceresinde tartışmaya açık olduğu için bu konuya değindim. Size doğrudan laf atmak için bir açık aramak gibi bir gayem yok.
Keyfine keder dayanaksızca oluşturulmuş bir listede yılın en iyi başkanı seçilmek sizin için bir mutluluk kaynağı oluyorsa bunu bilemem, sadece bir fikir belirttim zira 1 sene dediğimiz şey 12 aydan oluşuyor. 1 aydan değil. Amacim tartışma çıkartmak falan da değil, sadece oyunda eski heyecanın ve tartışma ortamının kalmadığından şikayetlenmiştiniz, ben huzur ve saygı ortamından bahsederken, ben de biraz oyun oynuyorum. Kişisel algılamayacak olgunlukta oldugunuzu tahmin ettiğim için de sizi sectim.

Bakacaz Medya

En Taraflı Medya !
Vatandaş
Çok çabalıyor ama asla cevap atmıcam 😅 O kadar yok artık gözümde boşa çaba bu da gerçi bir cevap oldu ama çabasına üzüldüm gene vicdanlıyım he 😅

2023 en vicdanlı ödülü Seraaa

Teşekkürler teşekkürler

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Kıymetli başkanım, öncelikle diğer ödüller daha tartışmaya kapalı yakışıklı, güzel bilmemne gibi daha basit ödüller iken sizinki daha oyun penceresinde tartışmaya açık olduğu için bu konuya değindim. Size doğrudan laf atmak için bir açık aramak gibi bir gayem yok.
Keyfine keder dayanaksızca oluşturulmuş bir listede yılın en iyi başkanı seçilmek sizin için bir mutluluk kaynağı oluyorsa bunu bilemem, sadece bir fikir belirttim zira 1 sene dediğimiz şey 12 aydan oluşuyor. 1 aydan değil. Amacim tartışma çıkartmak falan da değil, sadece oyunda eski heyecanın ve tartışma ortamının kalmadığından şikayetlenmiştiniz, ben huzur ve saygı ortamından bahsederken, ben de biraz oyun oynuyorum. Kişisel algılamayacak olgunlukta oldugunuzu tahmin ettiğim için de sizi sectim.
Keyfine keder dayanıksızca oluşturulmuş evet bunu herkes biliyor zaten? Her yerde yazıyor zaten taraflı medya diye. Taraflı bir medyada yılın en iyi bilmem nesi ödülünün bana verilmesi senin zoruna gidiyorsa bence olgunluktan bahsetme Arda. Ve evet Seranın ya da başkasının böyle düşünmesi beni mutlu eder tabii ki bir sorunun yoksa bununla ilgili 😊