Bakacaz Medya | 2023 Altın Örümcek (1 Kişi İçeride)

Ardilla

TGDP - 20,21,23. D.MV; 22 D.İB, 24. D.GBV
Vatandaş
Keyfine keder dayanıksızca oluşturulmuş evet bunu herkes biliyor zaten? Her yerde yazıyor zaten taraflı medya diye. Taraflı bir medyada yılın en iyi bilmem nesi ödülünün bana verilmesi senin zoruna gidiyorsa bence olgunluktan bahsetme Arda. Ve evet Seranın ya da başkasının böyle düşünmesi beni mutlu eder tabii ki bir sorunun yoksa bununla ilgili 😊
Zoruma gitmiyo, alintiladiginiz yazimda açıklamamı yapmıştım. Neden zoruma gitsin, sonuçta ben bir partinin başkanı falan değilim ve bu ödüle adaylik sıfatı taşıyacak biri de değilim, kişisel olarak zoruma gidecek bir şey bile söz konusu bile değil. Kişisel fikrimi beyan ettim.

• Beğen
Tepkiler: M-D

Bakacaz Medya

En Taraflı Medya !
Vatandaş
Kaan Başkanım secildiginde ve obm projesini aktiflestirdiginda biraz medya dersi alırsınız.
Cihan benim arkadaşım arkadaşımla sohbetime girmezsen sevinirim teşekkür ederim sağ üst ok'tan çıkış gerçekleştirebilir

Profilime tıklayarak yoksay diyerek görmeyebilirsiniz :) Keyifli oyunlar

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
En azından senin menfaatin yok
Yani bitecek birşeyin yok
Bazılarının arkadaşlıkları dostlukları menfaat üzerine buna karşı ol seni destekleyeyim şekli nzndmdkkdmdk
Anlatmak istediği konuyu;
Önce menfaatin yok deyip sonra tamamen menfaatçi olduğumu aklına getiren MD tek sinyal yapmadığım dostluk ve arkadaşlığa konuyu getirdi.
Dostluktan kardeşlikten abilikten çıkar olmaz…
İşte feraset işte cesaret işte lider gibi liderlik 🥳
Çok yaşa Yüce Lider MD 🌄🦁
(Abi ibanım var 200 paslarsın)

M

M-D

Ziyaretçi
Anlatmak istediği konuyu;
Önce menfaatin yok deyip sonra tamamen menfaatçi olduğumu aklına getiren MD tek sinyal yapmadığım dostluk ve arkadaşlığa konuyu getirdi.
Dostluktan kardeşlikten abilikten çıkar olmaz…
İşte feraset işte cesaret işte lider gibi liderlik 🥳
Çok yaşa Yüce Lider MD 🌄🦁
(Abi ibanım var 200 paslarsın)
Temizledik kardeşim çıkar gösterenleri rahat ol 😀😀😉