Fatih Tutuk - Tebrik Mesajı (9 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Fatih Tutuk
  • Başlangıç tarihi
F

Fatih Tutuk

Ziyaretçi
Sevgili BaşkanOnline Ailesi

39. Dönem Oyun Başkanlığı seçimlerini iyisiyle tatlısıyla / anlayanıyla , anlamayanıyla geride bıraktık.

Oyuncuların büyük bir kısmının bildiği üzere seçimlere başlarken büyük vaatler vermesi gereken taraf olarak verebileceğimiz en büyük vaatleri verdik.

Bu vaatlerin 7 kişilik bir ekibe maliyeti 5000 tl idi.

Ancak verdiğimiz vaatler oyuncular tarafından kabul görmedi veya yetersiz bulundu ki seçimi, karşımızda kaybetmeni verdiği korku ile birleşmiş insan topluluğuna karşı kaybettik.

Vaatlerimizin bedeli olan 5000 tl' nin cebimizde kalmasından dolayı tüm arkadaşlarımı tebrik ederim.

Herkese iyi oyunlar dilerim.

39. Dönem Oyun Başkanı Adayı
Fatih Tutuk

M

MAGARSUS

Ziyaretçi
ajskdjklsadfjsgjsdjgsdglkdsglkj 5000 tlyle bizi korkuttuğunu sanıyor buda :D

Ardilla

20,21,23. D.MV; 22 D.İB, 24. D.GBV
Vatandaş
Sevgili BaşkanOnline Ailesi

39. Dönem Oyun Başkanlığı seçimlerini iyisiyle tatlısıyla / anlayanıyla , anlamayanıyla geride bıraktık.

Oyuncuların büyük bir kısmının bildiği üzere seçimlere başlarken büyük vaatler vermesi gereken taraf olarak verebileceğimiz en büyük vaatleri verdik.

Bu vaatlerin 7 kişilik bir ekibe maliyeti 5000 tl idi.

Ancak verdiğimiz vaatler oyuncular tarafından kabul görmedi veya yetersiz bulundu ki seçimi, karşımızda kaybetmeni verdiği korku ile birleşmiş insan topluluğuna karşı kaybettik.

Vaatlerimizin bedeli olan 5000 tl' nin cebimizde kalmasından dolayı tüm arkadaşlarımı tebrik ederim.

Herkese iyi oyunlar dilerim.

39. Dönem Oyun Başkanı Adayı
Fatih Tutuk
Bu nezaketsizlik yakışmadı. Sizden bunu beklemezdim. Kimse de beklemezdi eminim. Gerçekten yakışmadı.

BurakAtak

TÜRK BUDUN
27. Dönem Oyun Başkanı
Şimdi size kısa bir özet geçeyim. Bu oyun da defalarca bir taraf güçlü bir taraf kendince güçsüz görünmüştür. Buna rağmen hiç bir zaman vazgeçen taraf olmamıştır. Bir çok seçim kaybettik bir çok seçim kazandık aylarca ama stratejisini ona göre yaptı herkes.

Şimdi siz üst üste kazanırken kendi adıma ve yanımdakı arkadaşlar karşısı güçlü demedi kazanmanın yollarına baktık bakanlıkları aldık hatırlatırım. Sonra şimdi kazanma yoluna gittik size karşı birleşmedik sizler birilerinin sırtlarına basa basa birşeyler kazanacağınızı sandınız. Neye nasıl sığınmak istersen ona sığın ama fark etmez bize bence doğru çalışmayı öğrenin birazda doğru olun

Ardilla

Vatandaş
Beni kendiniz gibi parayla satin alacaginizimi sandiniz
oyun başkanı adayı gösterdiğiniz kişinin açıklamasını tekrar okursan anlarsın güzel kardeşim benim kim parayla satın alınacak kişilikteymiş, sadece para değil biraz akıl zekatı da lazım sanırım, okuduğunu anlamakta güçlü çeken birisin

Ardilla

Vatandaş
çok üzüldüm biz yeniden doğuş olarak aramızda 5000 lira toplayalım da kadir denen arkadaşı özel eğitim okuluna gönderelim eğer fatih tutuk başkanım kabul ediyorsa