Fatih Tutuk - Tebrik Mesajı (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Fatih Tutuk
  • Başlangıç tarihi
C

Ceylin

Ziyaretçi
8 partinin bir araya gelip 2 kişilik partiyi seçimde yenmek sizce başarı mı oluyor?

Benim size nacizane teklifim ittifakları dağıtın herkes kendisi olsun alsın bakanlıkları ben ona başarı derim sizin yaptıklarınız benim gözümde başarısızlıktır 8 ile 2 eşit diye bakmaya devam edin siz 😂😂😂😂
Ana sayfada işleyiş rehberi var oyunun amaçlarıyla ilgili bilgi almanı öneririm

E

Emirhan'

Ziyaretçi
8 partinin bir araya gelip 2 kişilik partiyi seçimde yenmek sizce başarı mı oluyor?

Benim size nacizane teklifim ittifakları dağıtın herkes kendisi olsun alsın bakanlıkları ben ona başarı derim sizin yaptıklarınız benim gözümde başarısızlıktır 8 ile 2 eşit diye bakmaya devam edin siz 😂😂😂😂
Daha dünkü insanlar hiçbir şeyi bilmeden atıp tutuyor ya buna deli oluyorum 🙂

BurakAtak

TÜRK BUDUN
27. Dönem Oyun Başkanı

Ah be güzel kardesım daha önce sizin orası kaç kişiydi acaba merak ediyorum ya bırak oyununa bak 🥹 televizyon yıldızları gibi degısık isimlerle gelmeyin