Bugün Günlerden Galatasaray💛❤️ (5 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan H Ü S E Y İ N
  • Başlangıç tarihi

yusuf

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Önce üslubunu düzelt. Kaçırdığın nokta var. Benim anlatmak istediğimle senin söylemek istediğin farklı. Ayrıca iyi gün veya kötü günde bizde takımımızı bırakmadık. Kafama göre yorum yapma. Biz zamanında 12. Sıradayken bile takımımızı destekledik. Kime söylemek istiyorsan lafını onlara söyle. Galatasaray taraftarı çok ders vermiştir diğer taraftarlara Birliktelik ve takım anlayışı ile . Zamanında bir kısım Beşiktaş taraftarının da neler yaptıklarını biliyoruz. Amacım burda tartışmak değil. Ama önce üslubunu ve anlatmak istediğini farklı bir konuyla karıştırma.
Gs lisin aslanım demem zoruna mı gitti bir gsliye Allah Allah neyse konu şu ki 4 yıldız ol dedin kardeş ben 1 yıldızda olsak 0 yıldızda olsak ölümüne beşiktaşlıyım beşiktaş bir aşktır tadan bilir tadmayan konuşur... Beşiktaşı bırakmam ister 4yıldız olsun olmasın her yerde savunurum hakkıyla maç kazanan takım Beşiktaş ne şikesaray ne penaltıbahçe

U

ugur3301

Ziyaretçi
cf52b4ff92c84843bb3e007b81cd6aeb.jpeg

Birde bizim Şu 2. Eboue faciası ayrı bir konu 😅 Adam koşamıyordu...Ndombele derken Ndombili oldu :ROFLMAO:

H

Hezârfen

Ziyaretçi
Valla ben bi süre burada değilim iki takım da sağolsun günlerdir heyecanla beklenen maçta rezalet oynadılar, hakem de sağolsun ne şiş yansın ne kebap dedi her pozisyona faul çaldı, olan bizim hayatımızın 90 dakikasına oldu 😃

Ben günleridir diyorum çok zevksiz ve tansiyonsuz bir maç olacak her iki takım da kendini riske atmayacak. Ama haftaya ne olur bilemem enteresan bir atmosfer de maça çıkacaklar