U
ugur3301
Ziyaretçi
Haşa reis destekleyin Ama kral biziz diyince işler değişiyorE ne yapalım şimdi desteklemeyi mi bırakalım
Haşa reis destekleyin Ama kral biziz diyince işler değişiyorE ne yapalım şimdi desteklemeyi mi bırakalım
Gs lisin aslanım demem zoruna mı gitti bir gsliye Allah Allah neyse konu şu ki 4 yıldız ol dedin kardeş ben 1 yıldızda olsak 0 yıldızda olsak ölümüne beşiktaşlıyım beşiktaş bir aşktır tadan bilir tadmayan konuşur... Beşiktaşı bırakmam ister 4yıldız olsun olmasın her yerde savunurum hakkıyla maç kazanan takım Beşiktaş ne şikesaray ne penaltıbahçeÖnce üslubunu düzelt. Kaçırdığın nokta var. Benim anlatmak istediğimle senin söylemek istediğin farklı. Ayrıca iyi gün veya kötü günde bizde takımımızı bırakmadık. Kafama göre yorum yapma. Biz zamanında 12. Sıradayken bile takımımızı destekledik. Kime söylemek istiyorsan lafını onlara söyle. Galatasaray taraftarı çok ders vermiştir diğer taraftarlara Birliktelik ve takım anlayışı ile . Zamanında bir kısım Beşiktaş taraftarının da neler yaptıklarını biliyoruz. Amacım burda tartışmak değil. Ama önce üslubunu ve anlatmak istediğini farklı bir konuyla karıştırma.
Murat başkan seninle bu akşam baya uğraşacağım şimdiden hakkını helal et
Murat başkan seninle bu akşam baya uğraşacağım şimdiden hakkını helal et
Valla Fener Beşiktaş' la oynadığından çok fazla iyiydi. Özelikle İrfan Çok hareketliydi. Maç güzeldi ama 1 2 kırmızı verilmesi gereken pozisyonlar es geçildi@ZORBEY42 Başkanım ben buradayım
Kral bence iki takımda beklenilenin çok çok altında oynadı.Valla Fener Beşiktaş' la oynadığından çok fazla iyiydi. Özelikle İrfan Çok hareketliydi. Maç güzeldi ama 1 2 kırmızı verilmesi gereken pozisyonlar es geçildi
Galatasaray öyle oldu ama Fenerbahçe Beşiktaş maçından daha iyiydi sanki. Özellikle İrfan Can beni şaşırttıKral bence iki takımda beklenilenin çok çok altında oynadı.
Valla ben bi süre burada değilim iki takım da sağolsun günlerdir heyecanla beklenen maçta rezalet oynadılar, hakem de sağolsun ne şiş yansın ne kebap dedi her pozisyona faul çaldı, olan bizim hayatımızın 90 dakikasına oldu@ZORBEY42 Başkanım ben buradayım
Facia dediğin eboue o bizim eboue değildir inşallah kralEkli dosyayı görüntüle 12990
Birde bizim Şu 2. Eboue faciası ayrı bir konu Adam koşamıyordu...Ndombele derken Ndombili oldu
Valla ben bi süre burada değilim iki takım da sağolsun günlerdir heyecanla beklenen maçta rezalet oynadılar, hakem de sağolsun ne şiş yansın ne kebap dedi her pozisyona faul çaldı, olan bizim hayatımızın 90 dakikasına oldu