Azmin Zaferi 💐🏹 (11 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Hezârfen
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
V

Volkan Ylmz

Ziyaretçi
20 oy kullanmadık biz Belediye başkanlığını saldık Diğer başkanlar kendilerini geliştirsin diye. Bizde çok tecrubeli başkanlar var belediye başkanlığına onlara vermeyelim dedik malum önümüzde mv seçimi bakanlıklar ve oyun başkanlığı olduğu için rolantide gittik ;)
He he tabi canım yenemeyince yok rolantiye aldık falan olur zaten 😄

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Sen istediğin kadar parti yönet ne başarın varda burda övünüyorsun?
Oyun başkanı başarımız var ve oyunda olduğum 2yıla yakındır 4 ayı hariç her dönemimde 6tanesi 3. lük gerisi ilk10un içinde bulunduğum vergi sıralaması var. onun dışında sayısız Şehir başkanlığı ve vekillik var . oyunda yani yapılabilicek herşeyi yaptım. beni tanımadığın çok belli ne başarın var diyorsun şimdi ben sana soruyorum senin bireysel olarak ne başarın varda bana bunu soruyorsun ?

H

H Ü S E Y İ N

Ziyaretçi
Tebrik ederim başarılarınızın devamını dilerim başkanım😊👏

V

Volkan Ylmz

Ziyaretçi
Oyun başkanı başarımız var ve oyunda olduğum 2yıla yakındır 4 ayı hariç her dönemimde 6tanesi 3. lük gerisi ilk10un içinde bulunduğum vergi sıralaması var. onun dışında sayısız Şehir başkanlığı ve vekillik var . oyunda yani yapılabilicek herşeyi yaptım. beni tanımadığın çok belli ne başarın var diyorsun şimdi ben sana soruyorum senin bireysel olarak ne başarın varda bana bunu soruyorsun ?
Senin yapmadığın herşeyi yaptım ben benim yaptıklarımı anlatmaya kalksam sayfalar yetmez :)

V

Volkan Ylmz

Ziyaretçi
Bu oyunda asla yapılmayak olan Seçime Girmeden seçimi kazanan tek kişiyim :) buda bütün başarıları egale eder :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...