V
Volkan Ylmz
Ziyaretçi
DemiştikTek başına karşımıza çıkmaya cesareti olmayanları toplu da yeneriz demiş miydik?
Tebrikler AltınOk ailesinin her bir üyesi
#HerkesiçinAltınOk
DemiştikTek başına karşımıza çıkmaya cesareti olmayanları toplu da yeneriz demiş miydik?
Tebrikler AltınOk ailesinin her bir üyesi
#HerkesiçinAltınOk
He he tabi canım yenemeyince yok rolantiye aldık falan olur zaten20 oy kullanmadık biz Belediye başkanlığını saldık Diğer başkanlar kendilerini geliştirsin diye. Bizde çok tecrubeli başkanlar var belediye başkanlığına onlara vermeyelim dedik malum önümüzde mv seçimi bakanlıklar ve oyun başkanlığı olduğu için rolantide gittik
Sen istediğin kadar parti yönet ne başarın varda burda övünüyorsun?Dimi 1.5 senedir nasıl yönetiyorum sizler yokken buralarda ne partiler geldi geçti ve bizler hala burada dimdik ayaktayız. ve yolumuzda giden yoldaşlarımız olduğu sürecede her daim var olmaya devam edeceğiz.
Sen bu oyunu bilmezken Biz bu oyunda tarih yazıyordukDimi 1.5 senedir nasıl yönetiyorum sizler yokken buralarda ne partiler geldi geçti ve bizler hala burada dimdik ayaktayız. ve yolumuzda giden yoldaşlarımız olduğu sürecede her daim var olmaya devam edeceğiz.
Oyun başkanı başarımız var ve oyunda olduğum 2yıla yakındır 4 ayı hariç her dönemimde 6tanesi 3. lük gerisi ilk10un içinde bulunduğum vergi sıralaması var. onun dışında sayısız Şehir başkanlığı ve vekillik var . oyunda yani yapılabilicek herşeyi yaptım. beni tanımadığın çok belli ne başarın var diyorsun şimdi ben sana soruyorum senin bireysel olarak ne başarın varda bana bunu soruyorsun ?Sen istediğin kadar parti yönet ne başarın varda burda övünüyorsun?
Sende iyi bak belki birşeyler öğrenirsin@Kaan Yüksel abin, sana anlatıyor iyi dinle. Uslu ol abinin sözünden çıkma
Tarihi bırak şimdiye bak geçmişini unut geleceğine bak ben niye seni hatırlamıyorumSen bu oyunu bilmezken Biz bu oyunda tarih yazıyorduk
Senin yapmadığın herşeyi yaptım ben benim yaptıklarımı anlatmaya kalksam sayfalar yetmezOyun başkanı başarımız var ve oyunda olduğum 2yıla yakındır 4 ayı hariç her dönemimde 6tanesi 3. lük gerisi ilk10un içinde bulunduğum vergi sıralaması var. onun dışında sayısız Şehir başkanlığı ve vekillik var . oyunda yani yapılabilicek herşeyi yaptım. beni tanımadığın çok belli ne başarın var diyorsun şimdi ben sana soruyorum senin bireysel olarak ne başarın varda bana bunu soruyorsun ?
Mesela bir anlatsana oyun başkanı oldunmu ?Senin yapmadığın herşeyi yaptım ben benim yaptıklarımı anlatmaya kalksam sayfalar yetmez
SjsjkdkdkdkdkkdkdkddjddjdSende iyi bak belki birşeyler öğrenirsin
Anlatta bilelim biz boş nutuklar atmayız kanıtlı konusuruz.Senin yapmadığın herşeyi yaptım ben benim yaptıklarımı anlatmaya kalksam sayfalar yetmez
Sen istediğin kadar parti yönet ne başarın varda burda övünüyorsun?
Çok komiksin valla o kadar başarıyı göremediysen bi göz doktoruna gitmeni öneririm yada geçmişte olmadığın için bilmiyorda olabilirsinSen bu oyunu bilmezken Biz bu oyunda tarih yazıyorduk
Altınok öyle herkez yönetemez partine bakFikir mi vereyim oldu . Partiyi devredin ben yoneteyim direk
uzaktan izlemeyi seviyorlarSende iyi bak belki birşeyler öğrenirsin
Sen oyun başkanı oldun da noldu ne yaptın neler yaptın onu anlat bakım. Kaana da sordum bunu cevab veremedi sustu kaldı. Ver yetkiyi gör etkiyi dediniz ya etki falan göremedik daha ne sende ne kaanda.Mesela bir anlatsana oyun başkanı oldunmu ?
Günler çabuk geçiyor yarına ne olacağımız bellimiMeclis Başkanı Ekonomi bakanı İçişleri bakanı Kuvvet Komutanları hepsi altın oktandı dimi pardon @KURT 77 es geçme kardeşim bak adamlarda bütün koltuklar
14 dönem arka arkaya şehir başkanlığı 1 dönem oyun başkanlığıÇok komiksin valla o kadar başarıyı göremediysen bi göz doktoruna gitmeni öneririm yada geçmişte olmadığın için bilmiyorda olabilirsin