F
Fatih Tutuk
Ziyaretçi
Teşekkür ederiz. 11 aylık ablası ellerinden öperpicsarta giriyorsun orda bi parazitlendirme var onu kullan eskitilmiş gösteriyor tavsiye ederim çocuk kaç aylık maşallah
Teşekkür ederiz. 11 aylık ablası ellerinden öperpicsarta giriyorsun orda bi parazitlendirme var onu kullan eskitilmiş gösteriyor tavsiye ederim çocuk kaç aylık maşallah
Sana beleşgözlüğü kaça bırakırsın
Ayhancim.biz ittfika.karsi değiliz yine herzamanki gibi anlamıyorsun ve sasirtmiyirsun beni. bizim.tepkimiz siz birleşip şunu yaptık bunu yaptık diyorsunuz ya hani bizde diyoruzki hadi siz karşımıza tek Parti olarak cikinda görelim diyoruz.Bu reeldede böyle değilmi ittifaklar var gerçek siyasettede bu sistem var ozaman kimse bişi bilmiyor birtek siz biliyorsunuz komik
Çok severler belesiSana beleş
Oyun kuruluş tarihi ne söyle bakalımSen ne zaman başladıysan 1 fazlası sen bana hangi dönem oyun başkanı olduğunu bir söyle önce beni boşver benim yazıyor zaten neler yaptıklarım. sen böyle birşeyi ortaya atıyorsan bir görelim dönemini söylede bakalım.
Bana cığımlı konuşma öncelikle bir ciddi ol Ayrıca Siz tek partimisiniz ? Değilsiniz İlkadımla Birleşip Tek partiyiz diye ortalıkta gezen sizsiniz biz bilmiyormuyuz parti birleştirmeyi böyle algıları bırakın.Ayhancim.biz ittfika.karsi değiliz yine herzamanki gibi anlamıyorsun ve sasirtmiyirsun beni. bizim.tepkimiz siz birleşip şunu yaptık bunu yaptık diyorsunuz ya hani bizde diyoruzki hadi siz karşımıza tek Parti olarak cikinda görelim diyoruz.
allah analı babalı büyütsün kocaman olmuşTeşekkür ederiz. 11 aylık ablası ellerinden öper
yok teşekkür ederim hakkımla alamadığım şeyleri sevmiyorumSana beleş
Bunu bilmek zorunda değillim sen bana kendi oyun başkanlık tarihini verecekmisin önce ona gel konuyu saptırma sen kendin ortaya ben oyun başkanlığı yaptım diye attın bunu tamamlaOyun kuruluş tarihi ne söyle bakalım
Hadi söyle o zamanBunu bilmek zorunda değillim sen bana kendi oyun başkanlık tarihini verecekmisin önce ona gel konuyu saptırma sen kendin ortaya ben oyun başkanlığı yaptım diye attın bunu tamamla
kız kadir her şeye muhalefetsin he çekil aradan sohbet ediyoruzÇok severler belesi
Seninle ikili münakaşaya girince ciddiyetimi koruyamiyorum doğal olarak. İkincisi bizim hakkımızda bildiklerin yanlış . Elendin çık şimdiBana cığımlı konuşma öncelikle bir ciddi ol Ayrıca Siz tek partimisiniz ? Değilsiniz İlkadımla Birleşip Tek partiyiz diye ortalıkta gezen sizsiniz biz bilmiyormuyuz parti birleştirmeyi böyle algıları bırakın.
Neyi söylim sen söyle ozaman dönemini bana önce soruma cevap ver sonra soruna cevap alHadi söyle o zaman
Senin sohbetin hoş değil. Ayrıca sana yazmadım zaten çocuk.kız kadir her şeye muhalefetsin he çekil aradan sohbet ediyoruz
Amin teyzesiiiallah analı babalı büyütsün kocaman olmuş
Güzel yazmıssın eyvallahta Altın ok partisindeki arkadaşların bize ettiği hakaretleri niye yazmadın gelip bizim postların altında saatlerce küfürler edip hakaretler edip kimisi süresiz cezalar aldı bunlardanda bahset madem .Güzel ve rekabet bol bir tartışma başlamışken saygısızca konuşmaya doğru ilerliyor bu sohbetiniz
Seçimler kazanılır kaybedilir taraflar her zaman vardır ama insanlık önemli özellikle oyun içindeki durumumuzu tartışırken yok gözlük kaça veya filtren ne gibi tartışmalar hiç yakışmıyor bunu başlatan rüa diye biri ama bellikli insanlıktan uzak ortalığı karıştırmak için gelmiş uymayalım lütfen son olarakta
Bu seçimde partim Altın Ok için teşekkür ediyorum bir sonraki seçimde herkese başarılar diliyorum
(FİTNELERE GELMEDEN TARTIŞALIM)
He sen intikama geldin burayaGüzel yazmıssın eyvallahta Altın ok partisindeki arkadaşların bize ettiği hakaretleri niye yazmadın gelip bizim postların altında saatlerce küfürler edip hakaretler edip kimisi süresiz cezalar aldı bunlardanda bahset madem .
Ben sizin seviyenize düşmem. Millet biliyor Kimin ne olduğunu zaten Aldığınız cezalar ortada ettiğiniz hakaretler ortadaHe sen intikama geldin buraya