Azmin Zaferi 💐🏹 (9 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Hezârfen
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Bu reeldede böyle değilmi ittifaklar var gerçek siyasettede bu sistem var ozaman kimse bişi bilmiyor birtek siz biliyorsunuz :D komik
Ayhancim.biz ittfika.karsi değiliz yine herzamanki gibi anlamıyorsun ve sasirtmiyirsun beni. bizim.tepkimiz siz birleşip şunu yaptık bunu yaptık diyorsunuz ya hani bizde diyoruzki hadi siz karşımıza tek Parti olarak cikinda görelim diyoruz.

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Ayhancim.biz ittfika.karsi değiliz yine herzamanki gibi anlamıyorsun ve sasirtmiyirsun beni. bizim.tepkimiz siz birleşip şunu yaptık bunu yaptık diyorsunuz ya hani bizde diyoruzki hadi siz karşımıza tek Parti olarak cikinda görelim diyoruz.
Bana cığımlı konuşma öncelikle bir ciddi ol Ayrıca Siz tek partimisiniz ? Değilsiniz İlkadımla Birleşip Tek partiyiz diye ortalıkta gezen sizsiniz biz bilmiyormuyuz parti birleştirmeyi böyle algıları bırakın.

AG34

38. Dönem Oyun Başkanı
Oyun kuruluş tarihi ne söyle bakalım
Bunu bilmek zorunda değillim sen bana kendi oyun başkanlık tarihini verecekmisin önce ona gel konuyu saptırma sen kendin ortaya ben oyun başkanlığı yaptım diye attın bunu tamamla

Cecareis

ALTIN OK PARTİSİ🏹
Vatandaş
Güzel ve rekabet bol bir tartışma başlamışken saygısızca konuşmaya doğru ilerliyor bu sohbetiniz
Seçimler kazanılır kaybedilir taraflar her zaman vardır ama insanlık önemli özellikle oyun içindeki durumumuzu tartışırken yok gözlük kaça veya filtren ne gibi tartışmalar hiç yakışmıyor bunu başlatan rüa diye biri ama bellikli insanlıktan uzak ortalığı karıştırmak için gelmiş uymayalım lütfen son olarakta
Bu seçimde partim Altın Ok için teşekkür ediyorum bir sonraki seçimde herkese başarılar diliyorum
(FİTNELERE GELMEDEN TARTIŞALIM)

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Bana cığımlı konuşma öncelikle bir ciddi ol Ayrıca Siz tek partimisiniz ? Değilsiniz İlkadımla Birleşip Tek partiyiz diye ortalıkta gezen sizsiniz biz bilmiyormuyuz parti birleştirmeyi böyle algıları bırakın.
Seninle ikili münakaşaya girince ciddiyetimi koruyamiyorum doğal olarak. İkincisi bizim hakkımızda bildiklerin yanlış . Elendin çık şimdi

AG34

38. Dönem Oyun Başkanı
Güzel ve rekabet bol bir tartışma başlamışken saygısızca konuşmaya doğru ilerliyor bu sohbetiniz
Seçimler kazanılır kaybedilir taraflar her zaman vardır ama insanlık önemli özellikle oyun içindeki durumumuzu tartışırken yok gözlük kaça veya filtren ne gibi tartışmalar hiç yakışmıyor bunu başlatan rüa diye biri ama bellikli insanlıktan uzak ortalığı karıştırmak için gelmiş uymayalım lütfen son olarakta
Bu seçimde partim Altın Ok için teşekkür ediyorum bir sonraki seçimde herkese başarılar diliyorum
(FİTNELERE GELMEDEN TARTIŞALIM)
Güzel yazmıssın eyvallahta Altın ok partisindeki arkadaşların bize ettiği hakaretleri niye yazmadın gelip bizim postların altında saatlerce küfürler edip hakaretler edip kimisi süresiz cezalar aldı bunlardanda bahset madem .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...