Azmin Zaferi 💐🏹 (5 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Hezârfen
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cecareis

ALTIN OK PARTİSİ🏹
Vatandaş
Güzel yazmıssın eyvallahta Altın ok partisindeki arkadaşların bize ettiği hakaretleri niye yazmadın gelip bizim postların altında saatlerce küfürler edip hakaretler edip kimisi süresiz cezalar aldı bunlardanda bahset madem .
İki tarafada söyledim ayhan başkan beni bilirsin ben her zaman üsluba önem veren insan olmaya çalıştım ve bu yolda çizgimi bozmayacam ama oyun içindeki durumu tartışırken saçma sapan muhabbetlere gerek var mı iki tarafta bunun bilincinde olmalı

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Ben sizin seviyenize düşmem. Millet biliyor Kimin ne olduğunu zaten Aldığınız cezalar ortada ettiğiniz hakaretler ortada
Biz o cezaları aldiysak sizde aldınız. Siz sütten çıkmış ak kaşık değilsiniz yani.. kendini bilmeyenin kimseye saygısı olmazmış sizin daha kendinizden haberiniz yok

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
İki tarafada söyledim ayhan başkan beni bilirsin ben her zaman üsluba önem veren insan olmaya çalıştım ve bu yolda çizgimi bozmayacam ama oyun içindeki durumu tartışırken saçma sapan muhabbetlere gerek var mı iki tarafta bunun bilincinde olmalı
İki tarafa söylemedin başkanım Direk isim verdin sen önceki postları muhtemelen takip etmedin. bilmiyorsun .Sayısız uyarılar yaptım bu arkadaşlara ama onlar ne yaptı küfür etti hakaret etti bir taneside süresiz yedi hatta kim bilir ne zaman düşer buraya belkide hiç düşemez .

F

Fatih Tutuk

Ziyaretçi
İki tarafa söylemedin başkanım Direk isim verdin sen önceki postları muhtemelen takip etmedin. bilmiyorsun .Sayısız uyarılar yaptım bu arkadaşlara ama onlar ne yaptı küfür etti hakaret etti bir taneside süresiz yedi hatta kim bilir ne zaman düşer buraya belkide hiç düşemez .
Sayısız uyarılar yaptımdan sonrasını okumadım yine gülme geldi 😆

AG34

38. Dönem Oyun Başkanı
Biz o cezaları aldiysak sizde aldınız. Siz sütten çıkmış ak kaşık değilsiniz yani.. kendini bilmeyenin kimseye saygısı olmazmış sizin daha kendinizden haberiniz yok
Ben almadım. Siz bana hakaretler ettiniz partime şahsıma bir dünya söylemler söylediniz. ben saygımı bozmadım cünkü senin seviyene düşmem . bunu hala öğrenemedin hakaret bir insanın sığınacağı en son şeydir sende ona sığındın çünkü yetenek bu kadar

AG34

38. Dönem Oyun Başkanı
Sayısız uyarılar yaptımdan sonrasını okumadım yine gülme geldi 😆
Çünkü siz anca küfür eder hakaret edersiniz. dalga geçersiniz. İşin bu kaç yaşına gelmişssin çoluk cocuk sahibi adamsın laflara bakya ne diyimki ben sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...