Sen ateş olsan kendi yerini yakarsın ilk kurt. O yüzden gereksiz atar yapmaya çalışma . kurtçukTüm altın ok Partisi bu kardeşimizi uyarın kurt ham yapar bunu yoksa yedi düvel gelse birleştiremez
Sen ateş olsan kendi yerini yakarsın ilk kurt. O yüzden gereksiz atar yapmaya çalışma . kurtçukTüm altın ok Partisi bu kardeşimizi uyarın kurt ham yapar bunu yoksa yedi düvel gelse birleştiremez
yok fatihcim ya başka partilere gönderiyoruz yada vergi kastırmıyoruz gül gibi anlaşıp gidiyoruzMesela nasıl kullandırtmadınız anlatır mısın? Adamları mesaj kutusunun en altına mı saklıyoruz?
Partiler sekmesinde ki P harfinin içine mi?
Yahu bize de gönderin. Söz bizde saklayıp kimseye göstermeyeceğiz adamlarıyok fatihcim ya başka partilere gönderiyoruz yada vergi kastırmıyoruz gül gibi anlaşıp gidiyoruz
yap 81 belediyeyide al sizin olsun kendinizi öyle avutun sıkıntı yok bizde mecliste oyun başkanlığında sizlere bakarız hatta davet ederiz makamlaraHala var o Turan olmasa x2 yapmıştık yatın kalkın dua edin
Kurtçuk seni tekrar baştan yaratır haberin olsun aslan parçasıSen ateş olsan kendi yerini yakarsın ilk kurt. O yüzden gereksiz atar yapmaya çalışma . kurtçuk
napalım sizin gibi karşıt partilere parti sözcümüzü gönderelimYahu bize de gönderin. Söz bizde saklayıp kimseye göstermeyeceğiz adamları
Karşıt parti değil. Muhalefet partisi. Hiç bilmiyorsun bu işleri.napalım sizin gibi karşıt partilere parti sözcümüzü gönderelim
sizin kadar sizi ciddiye alamayacağım üzgünümKarşıt parti değil. Muhalefet partisi. Hiç bilmiyorsun bu işleri.
Siz Muhalefettende anlamıyorsunuzki 2-3 parti birleşmiş anlayısınız sizin muhalefetKarşıt parti değil. Muhalefet partisi. Hiç bilmiyorsun bu işleri.
Sizin anladığınız kadar anlıyoruz. İşiniz gücünüz şu makam bizde oyun başkanı biziz. Ama oyuna dair elle tutulan bir projeniz yok. Sadece safii rüzgarlık yapıyorsunuzSiz Muhalefettende anlamıyorsunuzki 2-3 parti birleşmiş anlayısınız sizin muhalefet
Ciddiye alsanizda pek birşey degismicek zayentsizin kadar sizi ciddiye alamayacağım üzgünüm
Nerden biliyorsun olmadığını ? o senin görüşün kaç kişi yetiştirdin oyuna kazandırdın. Yada projeler sundun aç bak bakalım bizim verdiğimiz tasarılara. falan. anlarsınSizin anladığınız kadar anlıyoruz. İşiniz gücünüz şu makam bizde oyun başkanı biziz. Ama oyuna dair elle tutulan bir projeniz yok. Sadece safii rüzgarlık yapıyorsunuz
Baktigim için söylüyorum zaten. Yaptığınız tek şey boşalan koltuklara atama yapmak. Ayrıca senin yetiştirdiklerin kimler bakım neler yapmışlar.Nerden biliyorsun olmadığını ? o senin görüşün kaç kişi yetiştirdin oyuna kazandırdın. Yada projeler sundun aç bak bakalım bizim verdiğimiz tasarılara. falan. anlarsın
yok be biz ciddiye alasak oyunda barınabileceğiniz sanmıyoruz yazıktır diyip eğlencemize bakıyoruzCiddiye alsanizda pek birşey degismicek zayent
Ayrıca suanda Altınok partisi varsa bana ve ekibime dua etmeliler çünkü kurucu başkanlarınız. Bizden yetişme hatırlatıyım dedim belki bilmiyorsundurSizin anladığınız kadar anlıyoruz. İşiniz gücünüz şu makam bizde oyun başkanı biziz. Ama oyuna dair elle tutulan bir projeniz yok. Sadece safii rüzgarlık yapıyorsunuz
Bak yine sadece konuşmak için konuştun. Elle tuttulur bir yanın yok kafiryayok be biz ciddiye alasak oyunda barınabileceğiniz sanmıyoruz yazıktır diyip eğlencemize bakıyoruz
cevabı altta verdim zatenBaktigim için söylüyorum zaten. Yaptığınız tek şey boşalan koltuklara atama yapmak. Ayrıca senin yetiştirdiklerin kimler bakım neler yapmışlar.
Mesela ne gibi bir projen var Vecihi uçak mı yapacaksın yoksa bol keseden 5000 vip mi dağıtacaksın projen nedir merak ettim bak şimdiSizin anladığınız kadar anlıyoruz. İşiniz gücünüz şu makam bizde oyun başkanı biziz. Ama oyuna dair elle tutulan bir projeniz yok. Sadece safii rüzgarlık yapıyorsunuz
Ciddiye mi alıyoruz yoksa dalga mı geçiyoruz?sizin kadar sizi ciddiye alamayacağım üzgünüm
Yaaa magarsus yine yerli yersiz konuşmalarında beni bitirdin. Arkadaşım sen neden konuya hakim olmadan atliyorsun hemen. Çalış gel demedim mi ben sanaMesela ne gibi bir projen var Vecihi uçak mı yapacaksın yoksa bol keseden 5000 vip mi dağıtacaksın projen nedir merak ettim bak şimdi