aaa terbiyesizPicsart
aaa terbiyesizPicsart
Olamıyorum valla Genelkurmay başkanı lyım hava atmak gibi olmasınMillet vekili olamazsan haber ver
Tabi canım kafirya nerde diye dolanıyorum sabahtir.yok görmezden gelmiyorsun gözlerin hep yollarda biliyorum
aaa terbiyesiz
ya biliyorum biliyorum dayanamaz hasretime diyip geldim zatenTabi canım kafirya nerde diye dolanıyorum sabahtir.
Oooo helal sayın genelkurmay başkanım. Burda gereksiz konuşacağına icraat yap ozaman hadi işinin basina dönOlamıyorum valla Genelkurmay başkanı lyım hava atmak gibi olmasın
Teşekkürler beni düşündügun için. Biride çıkıp demiyor ki iyiki varsın kafiryaya biliyorum biliyorum dayanamaz hasretime diyip geldim zaten
Kardes sen nerenin cahilisin bunlar seni dışarıdan getirip olaylara habersiz mi sokuyor doğru söyleOooo helal sayın genelkurmay başkanım. Burda gereksiz konuşacağına icraat yap ozaman hadi işinin basina dön
olsun be sevdiğinizi biliyorum(!) o yeter açdçwçdçwçdçwçTeşekkürler beni düşündügun için. Biride çıkıp demiyor ki iyiki varsın kafirya
aaa adamların işlerini patlatma kurtKardes sen nerenin cahilisin bunlar seni dışarıdan getirip olaylara habersiz mi sokuyor doğru söyle
Herşeyden haberim var. Yazdigimda demek istedim ki gereksiz konuşma ve bu posttan ayrıl.ama.yine anlamadın küçük.kurtKardes sen nerenin cahilisin bunlar seni dışarıdan getirip olaylara habersiz mi sokuyor doğru söyle
Yetinmeyi biliyorsun aferin sanaolsun be sevdiğinizi biliyorum(!) o yeter açdçwçdçwçdçwç
karşındaki insandan verim alamazsan bazı şeyleri olduğu gibi kabullenmek gerekir naparsınYetinmeyi biliyorsun aferin sana
Aynen öyle dgru soyledin bak. Seninle isteyerekte olmasa Duygu ve düşüncelerimiz aynı bu konuda.karşındaki insandan verim alamazsan bazı şeyleri olduğu gibi kabullenmek gerekir naparsın
vallahi sapık gibi oy takibi yapacağınızı söyleseydiniz kullandırtmadığımız oyları söylerdim zaten@kafirya ayhanın herkesten gizleyip sakladığı 20 oydan senin haberin var mıydı? Doğru söyle
Vardı sen niye bu kadar bu oylara takıldın be fatih çetere tutuyordun geçen seçim bilmen lazım@kafirya ayhanın herkesten gizleyip sakladığı 20 oydan senin haberin var mıydı? Doğru söyle
Tüm altın ok Partisi bu kardeşimizi uyarın kurt ham yapar bunu yoksa yedi düvel gelse birleştiremezHerşeyden haberim var. Yazdigimda demek istedim ki gereksiz konuşma ve bu posttan ayrıl.ama.yine anlamadın küçük.kurt
Mesela nasıl kullandırtmadınız anlatır mısın? Adamları mesaj kutusunun en altına mı saklıyoruz?vallahi sapık gibi oy takibi yapacağınızı söyleseydiniz kullandırtmadığımız oyları söylerdim zaten
Hala var o Turan olmasa x2 yapmıştık yatın kalkın dua edinVardı sen niye bu kadar bu oylara takıldın be fatih çetere tutuyordun geçen seçim bilmen lazım