Azmin Zaferi 💐🏹 (12 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Hezârfen
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Sizin anladığınız kadar anlıyoruz. İşiniz gücünüz şu makam bizde oyun başkanı biziz. Ama oyuna dair elle tutulan bir projeniz yok. Sadece safii rüzgarlık yapıyorsunuz
Nerden biliyorsun olmadığını ? o senin görüşün kaç kişi yetiştirdin oyuna kazandırdın. Yada projeler sundun aç bak bakalım bizim verdiğimiz tasarılara. falan. anlarsın

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Nerden biliyorsun olmadığını ? o senin görüşün kaç kişi yetiştirdin oyuna kazandırdın. Yada projeler sundun aç bak bakalım bizim verdiğimiz tasarılara. falan. anlarsın
Baktigim için söylüyorum zaten. Yaptığınız tek şey boşalan koltuklara atama yapmak. Ayrıca senin yetiştirdiklerin kimler bakım neler yapmışlar.

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Sizin anladığınız kadar anlıyoruz. İşiniz gücünüz şu makam bizde oyun başkanı biziz. Ama oyuna dair elle tutulan bir projeniz yok. Sadece safii rüzgarlık yapıyorsunuz
Ayrıca suanda Altınok partisi varsa bana ve ekibime dua etmeliler çünkü kurucu başkanlarınız. Bizden yetişme hatırlatıyım dedim belki bilmiyorsundur :D

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Mesela ne gibi bir projen var Vecihi uçak mı yapacaksın yoksa bol keseden 5000 vip mi dağıtacaksın projen nedir merak ettim bak şimdi 😃
Yaaa magarsus yine yerli yersiz konuşmalarında beni bitirdin. Arkadaşım sen neden konuya hakim olmadan atliyorsun hemen. Çalış gel demedim mi ben sana 🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...