Azmin Zaferi 💐🏹 (8 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Hezârfen
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Biz çıkarlarımız doğrultusunda kimse ile dostluk yapmayız. Siz yarın bir gün ters dusseniz birbirnizin kuyusunu kazarsınız. Yani gelipte burda formaliteden iyiyiz görüntüsü vermeyin
Kurucularınıza sorun anlatırlar kim kimi yarı yolda bırakmış kim kuyu kazmış bilmeden konuşma önce tarihini öğren ondan sonra gel karşıma :D

V

Volkan Ylmz

Ziyaretçi
Kusura bakma bizde ekmeğimizin peşindeyiz o yüzden bakamadım 14. Dönem
Buna ekstra olarak 1-13 Dönemlerinde Çanakkale Şehir Başkanıydım

5 dönem arka arkaya İktidar olma başarım da var daha fazlası da var ama birisi benim için en önemli başarı 4. Dönem e bak anlarsın

Kafirya

eos✨
Vatandaş
Ben kimseyi kimseden dinlemem . Öğrenirim kendim. Genelkurmay başkanıniza söyleyin istihbari konularda zayiat var önlem alsin😂
isteyen istediğini söylesin bizimle olanlar bellidir zaten o kadar kişi sorun yaşamayıp başkaları yaşıyorsa bence arada çıkan tek tük kişilere dikkat edin :)

AG34

38. Dönem Oyun Başkanı
Kusura bakma bizde ekmeğimizin peşindeyiz o yüzden bakamadım 14. Dönem
Tamam Eskilerden Birinin adını ver mesela 10.Dönemi bilirsin ozaman 10.Dönem oyun başkanı kimdir. Ben 19.Dönemde Başladım Seni tanımıyorum Madem Oyun başkanısın Rütben nerede tanımlattır ozaman.

AG34

38. Dönem Oyun Başkanı
Senin aferinine kalmadık ona sen karar veremezsin ben veririm

Hadi sana soru Oyunun kuruluş tarihi ay yıl olarak söyle ama bakmadan?
Kuruluş Tarihi beni çok alakadar etmiyor. Senin gibi büyük birşey iddaa etmiyorum ben. Yaptıklarım tescilli kayıtlıdır. Sen şaibeli konusuyorsun madem 14.dönem oyun başkanısın tanımlattır. eyvallah dicem yoksa bütün burayı okuyan herkese karşı ne durumda kaldığını artık sen düşün.

V

Volkan Ylmz

Ziyaretçi
Kuruluş Tarihi beni çok alakadar etmiyor. Senin gibi büyük birşey iddaa etmiyorum ben. Yaptıklarım tescilli kayıtlıdır. Sen şaibeli konusuyorsun madem 14.dönem oyun başkanısın tanımlattır. eyvallah dicem yoksa bütün burayı okuyan herkese karşı ne durumda kaldığını artık sen düşün.
Ne durumda kalacağım ki sana hiçbirşey kanıtlamak zorunda değilim sen anca başarılarla övünürsün

AG34

38. Dönem Oyun Başkanı
Ne durumda kalacağım ki sana hiçbirşey kanıtlamak zorunda değilim sen anca başarılarla övünürsün
Çünkü öyle birşey yok sallıyorsun. Kendin başarılarını övdün bana demedinmi bir başarın yok diye şimdi kendi ağzınla başarılarını översin diyorsun çok acayipsin ya :D gülüyorum sadece sana Neyse her zamanki gibi yanılmadım. aynısınız değişmiceksiniz. işlemiş ruhunuza :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...