heh bizde seni bekliyorduk Kacıncı Dönem oyun başkanıydın ? soruma cevap veremedindeNe anlatayım başkanlık döneminde ne yapılıyor?
heh bizde seni bekliyorduk Kacıncı Dönem oyun başkanıydın ? soruma cevap veremedindeNe anlatayım başkanlık döneminde ne yapılıyor?
He heSen ne zaman başladıysan 1 fazlası sen bana hangi dönem oyun başkanı olduğunu bir söyle önce beni boşver benim yazıyor zaten neler yaptıklarım. sen böyle birşeyi ortaya atıyorsan bir görelim dönemini söylede bakalım.
yok canım kuyu kazmayız oyuncu insanlar değiliz kendi oyunlarına bakın lütfenBiz çıkarlarımız doğrultusunda kimse ile dostluk yapmayız. Siz yarın bir gün ters dusseniz birbirnizin kuyusunu kazarsınız. Yani gelipte burda formaliteden iyiyiz görüntüsü vermeyin
Kurucularınıza sorun anlatırlar kim kimi yarı yolda bırakmış kim kuyu kazmış bilmeden konuşma önce tarihini öğren ondan sonra gel karşımaBiz çıkarlarımız doğrultusunda kimse ile dostluk yapmayız. Siz yarın bir gün ters dusseniz birbirnizin kuyusunu kazarsınız. Yani gelipte burda formaliteden iyiyiz görüntüsü vermeyin
Sizi çok iyi biliyorum. Neler olcaginida tahmin ediyorum. Bu yazimida bir gün gelir hatirlarsinizyok canım kuyu kazmayız oyuncu insanlar değiliz kendi oyunlarına bakın lütfen
Kusura bakma bizde ekmeğimizin peşindeyiz o yüzden bakamadım 14. Dönemheh bizde seni bekliyorduk Kacıncı Dönem oyun başkanıydın ? soruma cevap veremedinde
Eğer biri sizden kactiysa kesinlikle haklıdır. Size guvenemiceni anlamıştır.Kurucularınıza sorun anlatırlar kim kimi yarı yolda bırakmış kim kuyu kazmış bilmeden konuşma önce tarihini öğren ondan sonra gel karşıma
bizi kimden dinlediysen yanlış dinlemişsinSizi çok iyi biliyorum. Neler olcaginida tahmin ediyorum. Bu yazimida bir gün gelir hatirlarsiniz
Ben kimseyi kimseden dinlemem . Öğrenirim kendim. Genelkurmay başkanıniza söyleyin istihbari konularda zayiat var önlem alsinbizi kimden dinlediysen yanlış dinlemişsin
Buna ekstra olarak 1-13 Dönemlerinde Çanakkale Şehir BaşkanıydımKusura bakma bizde ekmeğimizin peşindeyiz o yüzden bakamadım 14. Dönem
Ben nedesem sen zıddıtını dicenEğer biri sizden kactiysa kesinlikle haklıdır. Size guvenemiceni anlamıştır.
isteyen istediğini söylesin bizimle olanlar bellidir zaten o kadar kişi sorun yaşamayıp başkaları yaşıyorsa bence arada çıkan tek tük kişilere dikkat edinBen kimseyi kimseden dinlemem . Öğrenirim kendim. Genelkurmay başkanıniza söyleyin istihbari konularda zayiat var önlem alsin
Tamam Eskilerden Birinin adını ver mesela 10.Dönemi bilirsin ozaman 10.Dönem oyun başkanı kimdir. Ben 19.Dönemde Başladım Seni tanımıyorum Madem Oyun başkanısın Rütben nerede tanımlattır ozaman.Kusura bakma bizde ekmeğimizin peşindeyiz o yüzden bakamadım 14. Dönem
LazoğluTamam Eskilerden Birinin adını ver mesela 10.Dönemi bilirsin ozaman 10.Dönem oyun başkanı kimdir. Ben 19.Dönemde Başladım Seni tanımıyorum Madem Oyun başkanısın Rütben nerede tanımlattır ozaman.
Ben kime dikkat edip etmicemi bilirim sıkıntı yok. Gereksiz ama uyardığın için sağolisteyen istediğini söylesin bizimle olanlar bellidir zaten o kadar kişi sorun yaşamayıp başkaları yaşıyorsa bence arada çıkan tek tük kişilere dikkat edin
Aferin Onun rütbesi vardı selam olsun burdan reise Senin rütbe nerde ozaman. tanımlattır.Lazoğlu
Senin aferinine kalmadık ona sen karar veremezsin ben veririmAferin Onun rütbesi vardı selam olsun burdan reise Senin rütbe nerde ozaman. tanımlattır.
Kuruluş Tarihi beni çok alakadar etmiyor. Senin gibi büyük birşey iddaa etmiyorum ben. Yaptıklarım tescilli kayıtlıdır. Sen şaibeli konusuyorsun madem 14.dönem oyun başkanısın tanımlattır. eyvallah dicem yoksa bütün burayı okuyan herkese karşı ne durumda kaldığını artık sen düşün.Senin aferinine kalmadık ona sen karar veremezsin ben veririm
Hadi sana soru Oyunun kuruluş tarihi ay yıl olarak söyle ama bakmadan?
Ne durumda kalacağım ki sana hiçbirşey kanıtlamak zorunda değilim sen anca başarılarla övünürsünKuruluş Tarihi beni çok alakadar etmiyor. Senin gibi büyük birşey iddaa etmiyorum ben. Yaptıklarım tescilli kayıtlıdır. Sen şaibeli konusuyorsun madem 14.dönem oyun başkanısın tanımlattır. eyvallah dicem yoksa bütün burayı okuyan herkese karşı ne durumda kaldığını artık sen düşün.
Çünkü öyle birşey yok sallıyorsun. Kendin başarılarını övdün bana demedinmi bir başarın yok diye şimdi kendi ağzınla başarılarını översin diyorsun çok acayipsin ya gülüyorum sadece sana Neyse her zamanki gibi yanılmadım. aynısınız değişmiceksiniz. işlemiş ruhunuzaNe durumda kalacağım ki sana hiçbirşey kanıtlamak zorunda değilim sen anca başarılarla övünürsün