Diyorumkiii ayhan at dc den dediğinde bırak kalsın bişey yapmıyor dememem lazımdııı ayhan dediğii gibiii atmamm lazımdııNeyi dinleyeceksin bı açık açık konuş cidden merak ettim
Efe istersem 1milyon tane parti gezerim bu seni ilgilendirmezözmen karar ver 750 parti gezdin son durağın neresi abicim![]()
Evet 50 kişi kemik kadro görüyoryaptıklarınızı böyle mi kapatmaya çalışıyorsunuz? yapmadınız mı bunu? gelip birde özelden insanlara kötülemenize ayrı gülüyorum açdçwçdşqşsşqşd istediğiniz kadar linçlemeye çalışın doğruyu yanlışı görenler belli
AtsaydinDiyorumkiii ayhan at dc den dediğinde bırak kalsın bişey yapmıyor dememem lazımdııı ayhan dediğii gibiii atmamm lazımdıı
Emiri biz vermiyoruz verenler belliToplamda 4 partide görev yaptım sayayım.Hürriyet ve istiklâl partisinde diktatörlük yüzünden istifamı verdim.İsmini vermek istemediğim ittifakınızda bulunan bi partidende aynı şekilde kafalarının diklerine doğru yürüdüğü ve kendilerini sivil değil bir padişah zannettikleri için istifamı verdim.Şimdi sizin partinizde yenilen haklar yüzünden Arda Ulaş Ateş başkanımın hakkı yendiği için gerçek başkan Ayhan Güner’in yanında durdum.Kimsenin lafını kullandığım yok üç kuruşluk egonuzla çarpışıp ban yiyesimde hiç yok o yüzden diktatör partinizin içinde emirlerini vererek herkesi bağırtabilirsşn herkesi konuşturabilirsin.
Evet işte atmam lazımdı ondan bahsediyorum suç bende diyorumAtsaydin![]()
ya agitcim ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın derdini söyle çözüme kavuşturalım yada dur şöyle yapalım sen başka hesapla gel vip alalım sonra kaç git ama merak etme ben haram etmem geride istemem .dEvet 50 kişi kemik kadro görüyor
partide olmayan birini DC de tutmak başli başina suçEvet işte atmam lazımdı ondan bahsediyorum suç bende diyorum
İşte insanlık yaptık ağzımız yandı napacan hayatpartide olmayan birini DC de tutmak başli başina suç![]()
Bak hele bak bak seni yönetime alan kim BİZ seni kim milletvekili yaptı BİZ seni kim belediye başkanı yaptı BİZ eğitim paketi olmasa puan yapamayacak insansın gelip burada ateş olsan cümrün kadar yer yakarsın diyorsun hâlâ unutma bizim kurduğumuz partidesin bunu hatırlatmaya devam edeceğimya agitcim ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın derdini söyle çözüme kavuşturalım yada dur şöyle yapalım sen başka hesapla gel vip alalım sonra kaç git ama merak etme ben haram etmem geride istemem .d
Yanığı unutmaİşte insanlık yaptık ağzımız yandı napacan hayat
O zaman Seni kim yaptı BİZ seni buralara kim getirdi BİZBak hele bak bak seni yönetime alan kim BİZ seni kim milletvekili yaptı BİZ seni kim belediye başkanı yaptı BİZ eğitim paketi olmasa puan yapamayacak insansın gelip burada ateş olsan cümrün kadar yer yakarsın diyorsun hâlâ unutma bizim kurduğumuz partidesin bunu hatırlatmaya devam edeceğim
Sen olmasaydın ben yine ben olabilirdim Börü deO zaman Seni kim yaptı BİZ seni buralara kim getirdi BİZ
Aynen o zaman laf kalabalığı yapmayacaksınSen olmasaydın ben yine ben olabilirdim Börü de
Seninde var sanki ?Bana yalvardığın zamanı unuttum sanma
Ne anlatıyon dayı senAynen o zaman laf kalabalığı yapmayacaksın![]()