İVEP Yalnızdır !!! (2 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kafirya

eos✨
Vatandaş
yaptıklarınızı böyle mi kapatmaya çalışıyorsunuz? yapmadınız mı bunu? gelip birde özelden insanlara kötülemenize ayrı gülüyorum açdçwçdşqşsşqşd istediğiniz kadar linçlemeye çalışın doğruyu yanlışı görenler belli

agitbaşkan

ÖZGÜRLÜK VE İRADE PARTİSİ KURUCU BAŞKANI
Vatandaş
yaptıklarınızı böyle mi kapatmaya çalışıyorsunuz? yapmadınız mı bunu? gelip birde özelden insanlara kötülemenize ayrı gülüyorum açdçwçdşqşsşqşd istediğiniz kadar linçlemeye çalışın doğruyu yanlışı görenler belli
Evet 50 kişi kemik kadro görüyor

Ahmett EROL

Tecrübeli Üye
45. Dönem Oyun Başkanı
Toplamda 4 partide görev yaptım sayayım.Hürriyet ve istiklâl partisinde diktatörlük yüzünden istifamı verdim.İsmini vermek istemediğim ittifakınızda bulunan bi partidende aynı şekilde kafalarının diklerine doğru yürüdüğü ve kendilerini sivil değil bir padişah zannettikleri için istifamı verdim.Şimdi sizin partinizde yenilen haklar yüzünden Arda Ulaş Ateş başkanımın hakkı yendiği için gerçek başkan Ayhan Güner’in yanında durdum.Kimsenin lafını kullandığım yok üç kuruşluk egonuzla çarpışıp ban yiyesimde hiç yok o yüzden diktatör partinizin içinde emirlerini vererek herkesi bağırtabilirsşn herkesi konuşturabilirsin.
Emiri biz vermiyoruz verenler belli

agitbaşkan

ÖZGÜRLÜK VE İRADE PARTİSİ KURUCU BAŞKANI
Vatandaş
ya agitcim ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın derdini söyle çözüme kavuşturalım yada dur şöyle yapalım sen başka hesapla gel vip alalım sonra kaç git ama merak etme ben haram etmem geride istemem .d
Bak hele bak bak seni yönetime alan kim BİZ seni kim milletvekili yaptı BİZ seni kim belediye başkanı yaptı BİZ eğitim paketi olmasa puan yapamayacak insansın gelip burada ateş olsan cümrün kadar yer yakarsın diyorsun hâlâ unutma bizim kurduğumuz partidesin bunu hatırlatmaya devam edeceğim

Ahmett EROL

Tecrübeli Üye
45. Dönem Oyun Başkanı
Bak hele bak bak seni yönetime alan kim BİZ seni kim milletvekili yaptı BİZ seni kim belediye başkanı yaptı BİZ eğitim paketi olmasa puan yapamayacak insansın gelip burada ateş olsan cümrün kadar yer yakarsın diyorsun hâlâ unutma bizim kurduğumuz partidesin bunu hatırlatmaya devam edeceğim
O zaman Seni kim yaptı BİZ seni buralara kim getirdi BİZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...