Yapacak bişey yok en önden seyrediyoruz işteBazılarının oyunculuğu Haluk Bilginer'i geçti
İstenmediğim yerde durduğum bir yer yok ha kabullenip 3 ay boyunca bizi partiden ihraç etmeyi planladığını itiraf ediyorsan orası farklı mevzuaynı sizin gibi
Nerde durmuşuz bir istenmediğimiz yerde kanıtlarmısınız ?aynı sizin gibi
حسنًا، دعنا نراكYapacak bişey yok en önden seyrediyoruz işte
ŞALAŞŞDWŞDŞLDLLS ooo plancılık sizden sorulur sanıyordum yanlış kişiye cevap verdin agitcim AG34 yukarıdaİstenmediğim yerde durduğum bir yer yok ha kabullenip 3 ay boyunca bizi partiden ihraç etmeyi planladığını itiraf ediyorsan orası farklı mevzu
Agit çok filmmi izliyorsun sen azalt biraz filmleriİstenmediğim yerde durduğum bir yer yok ha kabullenip 3 ay boyunca bizi partiden ihraç etmeyi planladığını itiraf ediyorsan orası farklı mevzu
hala soruma cevap vermedin biraz daha düşünmen için ne kadar süre lazımNerde durmuşuz bir istenmediğimiz yerde kanıtlarmısınız ?
Böyle farklı diller yazınca popüler olmuyosun benden sana tavsiyeحسنًا، دعنا نراك
Film benlik değildir bilmezmisin 1 yıl boşa mı tanıdın beniAgit çok filmmi izliyorsun sen azalt biraz filmleri
Tadı kaçtı ama ya nasıl olacak bu işin sonu bilmiyorumYapacak bişey yok en önden seyrediyoruz işte
Yo sizi açık açık konumun altından kovuyorumBöyle farklı diller yazınca popüler olmuyosun benden sana tavsiye
Tanımamışımki tanısam böyle olmazdıFilm benlik değildir bilmezmisin 1 yıl boşa mı tanıdın beni
Bu soruysa evet Parti önceden bendeydi ve bir söz vermişti herkeste şaitti devredeceğim dedi insanlara ve sonuç bu Attıvurabilecekleri yer neresi kışkırtıp sinirle hareket ettirtip “devret kurtul” diyerek burdan vurabilirsiniz ancak .d
İyi tanıdın haklının yanında olan bir genç ve film sevmeyenTanımamışımki tanısam böyle olmazdı
aa diğer sorudan hala kaçıyorsun ayhannBu soruysa evet Parti önceden bendeydi ve bir söz vermişti herkeste şaitti devredeceğim dedi insanlara ve sonuç bu Attı
"Haklarımı agite devrediyorum"Bu soruysa evet Parti önceden bendeydi ve bir söz vermişti herkeste şaitti devredeceğim dedi insanlara ve sonuç bu Attı
Gülünç bi durum gece gece allahta seni güldürsünİyi tanıdın haklının yanında olan bir genç ve film sevmeyen
O kadar yazıyorsunuz ki soruları takip edemiyorum ben hiç birşeyden kaçmam kaçacak olsam şuan burda olmazdımaa diğer sorudan hala kaçıyorsun ayhann
Bana devrediyordun bende Ayhan abiye devret dedim"Haklarımı agite devrediyorum"