Aydınlık Demokrasi Dim Dik Ayakta !!! (9 Kişi İçeride)

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Yada fabrinin gitmem gerekmişti cümlesi 😀
Gidip gitmemesi seni bağlar mı kimseyi zorla bir yerde tutamazsın ve adam oyunda yok doğru düzgün Ben ulaşamıyorum kendisine gelmiş bana ithamda bulunmaya kalkıyorsunuz her zaman ki gibi ben ne zaman nereye adam göndermişim bana hele onu bir söyle önce Ajanlık durumunu sevmeyen bir adamım bunu sende çok iyi biliyorsun.

Furkan Yağız 2

Börü Parti Başkanı
Vatandaş
Gidip gitmemesi seni bağlar mı kimseyi zorla bir yerde tutamazsın ve adam oyunda yok doğru düzgün Ben ulaşamıyorum kendisine gelmiş bana ithamda bulunmaya kalkıyorsunuz her zaman ki gibi ben ne zaman nereye adam göndermişim bana hele onu bir söyle önce Ajanlık durumunu sevmeyen bir adamım bunu sende çok iyi biliyorsun.
Ayhan sende hiçbir şeyi sevmiyorsun ama her olayda varsın kdlgşflhldlg

Kafirya

eos✨
Vatandaş
Ajanlık durumunu sevmem ÖAÖDÖWÖWÖÖEWÖÖWÖE tamam ayhan sensinnn

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Buralarda Dalga geçeceğine Partinde ki adamlara destek çık bugün benden para istiyorlardı :D he ama tabi parti ne kadar umrunuzdaysa siz gelip forumda iftiralar atmayı seçiyorsunuz :D
Çünkü hala benim orada kurucu başkan olduğumu zannetmişler siz gittiğinizden beri 1m yardım bile almadık dediler :D

Kafirya

eos✨
Vatandaş
Buralarda Dalga geçeceğine Partinde ki adamlara destek çık bugün benden para istiyorlardı :D he ama tabi parti ne kadar umrunuzdaysa siz gelip forumda iftiralar atmayı seçiyorsunuz :D
her gün para desteği göndermemiz dışında sorun yok gerçi sen varkende diğer partilerden istiyorlardı .d