tek buldunuz kaanı tabi ben zor geldim size…Karışmayın rua hanım kimse kimsenin konuşmasına karışamaz siz TDK mısınız
tek buldunuz kaanı tabi ben zor geldim size…Karışmayın rua hanım kimse kimsenin konuşmasına karışamaz siz TDK mısınız
Gelişimizde gidişimizde olay kardeşim…Üzümlü kekim gitme diyemedim
o yüzden Genelkurmay’ı “genel kurmay” olarak yazıyorsun demekkiattım gözü
En azından alikerem kardeşimize Ali Ekrem demiyorum senin gibio yüzden Genelkurmay’ı “genel kurmay” olarak yazıyorsun demekki
Bu şekil de devam edeceksek Mevkimi bırakıp öyle konuşacağım zira bir Genelkurmay a bu tür seviyesiz tartışma yakışmazKardeşim neden etiket ediyorsun…
Hocam Kurt iyi değil tuvalete gidebilir miyiz?
isim karışıklığı olur öyle şeyler hiç olmazsa elma atılınca sinirlenmiyorumEn azından alikerem kardeşimize Ali Ekrem demiyorum senin gibi
Elma kırmızı çizgimizdir rüya hanım ona göre bizde en azından dsiye sinirlenmiyoruzisim karışıklığı olur öyle şeyler hiç olmazsa elma atılınca sinirlenmiyorum
Haklısınız GenelKurmay Başkanım.Bu şekil de devam edeceksek Mevkimi bırakıp öyle konuşacağım zira bir Genelkurmay a bu tür seviyesiz tartışma yakışmaz
isim karışıklığı olur öyle şeyler hiç olmazsa elma atılınca sinirlenmiyorum
Eski tartışma kalmamış be KaanHaklısınız GenelKurmay Başkanım.
Ben sizi tutuyorum.
Çayda güzel gidiyor ama haaaa misss markası mükemmel
Nabalım be Kurt eskiler eskiden güzeldi…Eski tartışma kalmamış be Kaan
LdkdksmfmdmfkkdlfmdÇayda güzel gidiyor ama haaaa misss markası mükemmel
DSİ kırmızı çizgimizElma kırmızı çizgimizdir rüya hanım ona göre bizde en azından dsiye sinirlenmiyoruz
Güzel düşüncelerin için teşekkür ediyorum zorbey bu oyunda tartışmaktan keyif aldığım nadir insanlardan biride sensin Eren avcı , mustafa denli , Kaan Yüksel, Sera ve senin sayende oyunda kalmışlığım var rekabetin tadını sonuna kadar yaşadık,siyasette böyle birsey dır yaptıkların, yapamadıkların ve yapmaya çalıştıkların arasından vurulursun ama vuruldugun yerler her zaman siyaset içi olmalıdır
Ye onu ye hade ye hikaye sonunu yaşayalım
Bugün ateşkes ilan ediyorum kurtçum az önce forumdan çok güzel bir haber aldım keyfim yerinde jakakaa Gerçi 2-3 güne döner de olsun jskaksYe onu ye hade ye hikaye sonunu yaşayalım
Kimi yedin yineBugün ateşkes ilan ediyorum kurtçum az önce forumdan çok güzel bir haber aldım keyfim yerinde jakakaa Gerçi 2-3 güne döner de olsun jskaks
Boşver keyfim yerindee skslslsKimi yedin yine
Bu doru katılıyorum.Bu açıklamayı yapma sebebim Kurt77 isimli kullanıcıya yapılan fazlasıyla haksız bulduğum davranışlar
Oyuna başladığım dönemden bu yana beni tanıyan herkes bilir ki kurt77 ile hiçbir zaman yıldızım barışmadı hep tartışma/atışma içinde olduk, hiç bir zaman aynı safta bulunmadık bundan sonra da bulunacağımızı sanmıyorum
Ama bu bahsettiğim tartışma/atışmalarda hiç bir zaman ne bir aile değerleri, ne bir bel altı vurma hiçbirini yapmadı, olması gerektiği gibi tartışmayı bilen oyunda ki nadir insanlardan olduğunu düşünüyorum, yıldızımız barışık olmasa da kendisine çok büyük saygım var bu duruşundan ötürü
Etrafında bulunan insanlardan onu ayıran bu özelliği göz önünde bulundurulmalı, kendisine en ağır hakaretler hatta küfür bile edilse hiç bir zaman aynı şekilde karşılık vermedi, o yüzden kurt77 ile tartışmaya girerken bu söylediklerim aklınızın bir ucunda bulunsun, bel altı vurmayan birine siz de asla bel altı vurmayın, onunla tartışmaya girdiğinizde rakip bile olsanız eğlenirsiniz çünkü konuşmayı bilir tartışmayı bilir
Kurt77’nin tartışmaya girdiği insanlardan yani şu an benim de aralarında bulunduğum parti ve ittifaklarından ricam, size biri nasıl geliyorsa siz de öyle gidin, bu bir siyaset oyunu ve tartışmalar hep olacaktır, kurt77 gibi tartışmayı bilen insanların kıymetini bilelim, çünkü gerçekten onun gibileri çok az..
Daima rakibim, Daima saygı duyacağım karakter..