Zorbey42 - Kurdun Hakkı Kurt77’ye (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan ZORBEY42
  • Başlangıç tarihi
S

Sera

Ziyaretçi
Güzel düşüncelerin için teşekkür ediyorum zorbey bu oyunda tartışmaktan keyif aldığım nadir insanlardan biride sensin Eren avcı , mustafa denli , Kaan Yüksel, Sera ve senin sayende oyunda kalmışlığım var rekabetin tadını sonuna kadar yaşadık,siyasette böyle birsey dır yaptıkların, yapamadıkların ve yapmaya çalıştıkların arasından vurulursun ama vuruldugun yerler her zaman siyaset içi olmalıdır 🙏🌹
1337910d9e2e81564770c2a666b36977.jpg

Akksksls

C

Cihan ERASLAN

Ziyaretçi
Bu açıklamayı yapma sebebim Kurt77 isimli kullanıcıya yapılan fazlasıyla haksız bulduğum davranışlar

Oyuna başladığım dönemden bu yana beni tanıyan herkes bilir ki kurt77 ile hiçbir zaman yıldızım barışmadı hep tartışma/atışma içinde olduk, hiç bir zaman aynı safta bulunmadık bundan sonra da bulunacağımızı sanmıyorum

Ama bu bahsettiğim tartışma/atışmalarda hiç bir zaman ne bir aile değerleri, ne bir bel altı vurma hiçbirini yapmadı, olması gerektiği gibi tartışmayı bilen oyunda ki nadir insanlardan olduğunu düşünüyorum, yıldızımız barışık olmasa da kendisine çok büyük saygım var bu duruşundan ötürü

Etrafında bulunan insanlardan onu ayıran bu özelliği göz önünde bulundurulmalı, kendisine en ağır hakaretler hatta küfür bile edilse hiç bir zaman aynı şekilde karşılık vermedi, o yüzden kurt77 ile tartışmaya girerken bu söylediklerim aklınızın bir ucunda bulunsun, bel altı vurmayan birine siz de asla bel altı vurmayın, onunla tartışmaya girdiğinizde rakip bile olsanız eğlenirsiniz çünkü konuşmayı bilir tartışmayı bilir

Kurt77’nin tartışmaya girdiği insanlardan yani şu an benim de aralarında bulunduğum parti ve ittifaklarından ricam, size biri nasıl geliyorsa siz de öyle gidin, bu bir siyaset oyunu ve tartışmalar hep olacaktır, kurt77 gibi tartışmayı bilen insanların kıymetini bilelim, çünkü gerçekten onun gibileri çok az..

Daima rakibim, Daima saygı duyacağım karakter..
Bu doru katılıyorum.