Derebeyi Hk. (6 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aydın Gürkan

YEREL KOALİSYON PARTİSİ GENEL BAŞKANI
Vatandaş
V

Volkan Ylmz

Ziyaretçi
Volkan başkan ufak bir olay deil affedilecek bir tarafı mi var ailevi değerlere küfret sorna aile bilgileri paylaş sonra pişmanım özür dilerim bu mu yani
Ya kardeşim ben bunun daha ağırını yaptım Ferhat bey biliyor ben özür diledim affedilmeyecek hiçbirşey yoktur sen sözünde samimi olduğun zaman affedilmeyecek birşey yok Melih Başkanda sizden Özrü diledi ama siz hala onu kışkırtmaya devam ediyorsunuz yanlış yapıyorsunuz

Aydın Gürkan

YEREL KOALİSYON PARTİSİ GENEL BAŞKANI
Vatandaş
Ya kardeşim ben bunun daha ağırını yaptım Ferhat bey biliyor ben özür diledim affedilmeyecek hiçbirşey yoktur sen sözünde samimi olduğun zaman affedilmeyecek birşey yok Melih Başkanda sizden Özrü diledi ama siz hala onu kışkırtmaya devam ediyorsunuz yanlış yapıyorsunuz
Olayın Ben de bir alakası yok bana zaten yapamaz onu bana yaptığın zaman çok farklı şeyler olur ama yani ailevi değerlere küfür edildikten sonra özürün bir manası yok bence

V

Volkan Ylmz

Ziyaretçi
Daha fazla konuyu uzatmayın Melih Ekici doğru olanı yaptı ve herkesten özür diledi siz sürekli olay hakkında yazı yazmanız zaten gereksiz kalıyor Affetmiyor isenizde Muhatap olmazsınız biter Yönetim de zaten gereken kararı verdi yönetimin verdiği karara saygı duymaktan başka birşey yapacağımız yok yok şöyle oldu böyle oldu dersek bu konu 1 ay uzar madem affetmiyorsunuz muhatap olmanız yanlış zaten sizin

M

mirfewiron

Ziyaretçi
Daha fazla konuyu uzatmayın Melih Ekici doğru olanı yaptı ve herkesten özür diledi siz sürekli olay hakkında yazı yazmanız zaten gereksiz kalıyor Affetmiyor isenizde Muhatap olmazsınız biter Yönetim de zaten gereken kararı verdi yönetimin verdiği karara saygı duymaktan başka birşey yapacağımız yok yok şöyle oldu böyle oldu dersek bu konu 1 ay uzar madem affetmiyorsunuz muhatap olmanız yanlış zaten sizin
Yönetim kararı oyunculara bıraktı diye biliyorum

BurakAtak

EFELER
27. Dönem Oyun Başkanı
anlamıyorum sizede aynısını birisi yapsın ve özür dilesin siz affedersiniz

Z

ZORBEY42

Ziyaretçi
Volkan başkan ufak bir olay deil affedilecek bir tarafı mi var ailevi değerlere küfret sorna aile bilgileri paylaş sonra pişmanım özür dilerim bu mu yani
Kimlik bilgileri paylaşan arkadaş uzaklaştırıldı zaten bu olayla onu neden birleştirdin anlamadım, biliyorsun da bilerek mi üst üste koyuyorsun yoksa bilmeden mi balıklama atlayıp hüküm veriyorsun

B

busr

Ziyaretçi
Bu arkadasın samimiyetine biz inanmıyoruz. Madem siyaset oyunu oynuyoruz istenmeyen kişi ilan etmemizde sorun olmamalı
Eski küfürleri yüzünden herkesden teker teker özür diledi adam burak nasıl sorun olmamalı ne zorun var adamla? Şu hesabı açtığından beri bi zararı dokundu mu sana merak ediyorum. Var mı o laflar haricinde istenmeyen oyuncu ilan edilecek bir hareketi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...