Derebeyi Hk. (7 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BurakAtak

EFELER
27. Dönem Oyun Başkanı
Burada ki konu bu değil,

Siz istemiyor ve samimiyetine güvenmiyorsunuz oyuncunun

Biz istiyor ve samimiyetine güveniyoruz.

İstenmeyen oyuncu olmuyor bu arkadaş

Sizin istemediğiniz oyuncu oluyor bu durumda.
Sizin istemeniz bizi ilgilendirmez bizim istememiz sizi ilgilendirmez.

BurakAtak

EFELER
27. Dönem Oyun Başkanı
Eski küfürleri yüzünden herkesden teker teker özür diledi adam burak nasıl sorun olmamalı ne zorun var adamla? Şu hesabı açtığından beri bi zararı dokundu mu sana merak ediyorum. Var mı o laflar haricinde istenmeyen oyuncu ilan edilecek bir hareketi?
Sen neden agresifsin sakin olalım dedigim gibi herkese saygı duyarım bizim düsüncemize de sizin saygı duymanız.

BurakAtak

EFELER
27. Dönem Oyun Başkanı
Eski küfürleri yüzünden herkesden teker teker özür diledi adam burak nasıl sorun olmamalı ne zorun var adamla? Şu hesabı açtığından beri bi zararı dokundu mu sana merak ediyorum. Var mı o laflar haricinde istenmeyen oyuncu ilan edilecek bir hareketi?
Dur aklıma bir şey geldi mesela sizdeki ateş bey neden ban yemisti daha önceden haberiniz varmı ? Dur hatırlayacagım belki siz biliyorsunuz

Z

ZORBEY42

Ziyaretçi
İstenmeyen oyuncu olması için net bir şekilde kimsenin kafasında acaba kalmaması gerek diye düşünüyorum, kimlik ifşalama gibi mesela, burada öyle bir durum yok, yönetimin açıklamasına göre de küfürlerinden sonra yönetimin af kararından faydalanmış ve geri dönmüştür, derebeyi çok önce yaptığı hatanın tekrarlanmayacağı sözünü verip devam etmelidir.

B

busr

Ziyaretçi
Sen neden agresifsin sakin olalım dedigim gibi herkese saygı duyarım bizim düsüncemize de sizin saygı duymanız.
Agresif değilim belki öyle gözükmüş olabilirim. Bi soru sordum sadece hesabı açtığından beri bir yanlışı oldu mu diye bir düşün cevap ver sonra. Benim bildiğim istenmeyen oyuncu olması için gerçekten oyunculara rahatsızlık veren bir hareket yapması gerek ve görüyoruz ki bi kesim istiyor bi kesim istemiyor bi kesim rahatsız bi kesim rahatsız değil. Son 2 istenmeyen oyuncuya bakalım veli reis bir kadın oyuncuya küfür etti. Mami başkan burda milletin kimliğini ifşaladı. Mesut istenmeyen oyuncu olarak banlanacak kadar ağır bir şey yaptı mı sence? Bu adamlarla bir tutuyor musun yani? Tutuyorsanda bir şey demiyorum diyeceğimi dedim.

B

busr

Ziyaretçi
Dur aklıma bir şey geldi mesela sizdeki ateş bey neden ban yemisti daha önceden haberiniz varmı ? Dur hatırlayacagım belki siz biliyorsunuz
Ayrıca multi göndermesi yapmışsın bundan önce açtığı hesap mert kasırgaydı ve af çıkmadan önce açtı. Aftan sonra multilerin bundan sonra tek hesap olarak devam edebileceğini hatırlatayım sana. Bu Melih Ekici hesabınıda yönetime sorarak açtı zaten.

BurakAtak

EFELER
27. Dönem Oyun Başkanı
Ayrıca multi göndermesi yapmışsın bundan önce açtığı hesap mert kasırgaydı ve af çıkmadan önce açtı. Aftan sonra multilerin bundan sonra tek hesap olarak devam edebileceğini hatırlatayım sana. Bu Melih Ekici hesabınıda yönetime sorarak açtı zaten.
Yazdıgım ism gayey acık multi filandan bahsetmiyorum

Z

ZORBEY42

Ziyaretçi
Zorbey seninde karakterini biliyoruz DC de bana küfür edip engleyen bir korksin
Küfür ettiğimi kanıtla yemin ederim senden burada özür dileyip oyunu silip gideceğim, sana attığım son mesaj “sen hayatımda gördüğüm en büyük yalancısın” ve ne kadar doğru olduğunu yine kanıtladın yalancı iftiracı.

Z

ZORBEY42

Ziyaretçi
Zorbey seninde karakterini biliyoruz DC de bana küfür edip engleyen bir korksin
Lütfen biraz delikanlı ol eğer ettiysem buraya at senden özür dileyip gideyim, ama etmediğim için atamazsın açıkça yalan söylemek zaten sana yakışır Gürkan yalan söylemeyi sen iyi bilirsin, bundan sonra bana yaptığım şeylerden laf vur Gürkan yapmadığım şeylerden değil, şimdiye kadar kimseye küfür edip engellemedim bundan sonra da yapmam, iyi forumlar Gürkan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...