V
Volkan Ylmz
Ziyaretçi
AynenBu şey değil mi play-of maçlarında Fenerbahçe şampiyon olduk diye sevinirken Galatasaray berabere kalıp avarajla şampiyon olması gibi
AynenBu şey değil mi play-of maçlarında Fenerbahçe şampiyon olduk diye sevinirken Galatasaray berabere kalıp avarajla şampiyon olması gibi
Bize de bulaştı ama Galatasaray ağır taştır@Sera Ah be Sera ne vardı Fener'e bulaşacak olmadı bu
Fenerbahçe de 1 - 0 öndeydi hatırlatıyımBize de bulaştı ama Galatasaray ağır taştır
Sonuç ne oldu Galatasaray bu maçı bırakır mı sanıyorsun birde Lider ile puanı eşitleme fırsatı varken birde Trabzonspor Galatasaray ın kalesine gelebilirse gol atabilir ama zorFenerbahçe de 1 - 0 öndeydi hatırlatıyım
Ekstra olarak Galatasaray kötü oynuyor İleride top tutamıyor ilk pozisyonda golü bulduk 1 direk var kötü olduğumuz maçta 2. Yarı daha iyi oynarsak 2 gol daha bulacağımızı düşünüyorum maç 3-1 biterSonuç ne oldu Galatasaray bu maçı bırakır mı sanıyorsun birde Lider ile puanı eşitleme fırsatı varken birde Trabzonspor Galatasaray ın kalesine gelebilirse gol atabilir ama zor
İstediğini açsın bundan sonra Galatasaray bu maçı söke söke alacak bu maç Wilfred Zaha nın maçı olacak.
Goooooolllİçerde misin Volkan???
Zahahahah
Bunu söylerken şaka yapmıyordumHerkes Galatasaray'ın büyük bir takım olduğunu öğrenecek . Ve kabullenmeyi de öğrenmiş olacaklar
İçerdeyiz Baba her zamanİçerde misin Volkan???
Zahahahah
Galatasaray Türkiye'nin En büyük takımı zaten Tartışmaya kapalıBunu söylerken şaka yapmıyordum
Kerem harika bir gol attıMaçtan önce Bu maç Wilfred Zaha nın maçı olabilir demiştim ve 2 gol attı ilk yarı sonunda Galatasaray ikinci yarı 2 gol daha attı 3-0 oldu daha ne diyelim puan kaybı bekleyenler çok beklerler birazdan İcardi girecek oda atabilir neden olmasın
Süper gol Kerem Sonunda şeytanın bacağını kırdı yaKerem harika bir gol attı