S
Gizli Sagoculardankaan sagoya güzel mi demiş? kandırıldık dinlemem diyordur birde
aynen kardeşim sana inanıyoruz kesinliklebu asparagas bir haberdir fotomontajdır asılsızdır…
inanmayın.
İtiraf et geceleri yorganın altında hıçkıra hıçkıra Sagopa dinlediğini....bu asparagas bir haberdir fotomontajdır asılsızdır…
inanmayın.
Ya jajskakka hahahhahaja onun sorumlusu baska biri jsksksklsls Jam'e alıp komplo kurdular bana sjkskalaSerada milletin müzik zevkiyle dalga geçiyor geçen tombalacık Halimem dinliyordu
geçen ben isyankar26-Meydanı Bırakmam sana dinlerken gördüm.Serada milletin müzik zevkiyle dalga geçiyor geçen tombalacık Halimem dinliyordu
Aldatıldık kuşumkaan sagoya güzel mi demiş? kandırıldık dinlemem diyordur birde
Gerçekler bir bir gün yüzüne çıkıyorİhanetin affı olmaz…
Ekli dosyayı görüntüle 13614
zaten kendi isteğimle açıp dinlememiştim…İhanetin affı olmaz…
Sagopa playlist diye aratırsan normal kankacım sjjsksks 83 yıldır sagopa dinlerim hiçbir playlistte denk gelmedimzaten kendi isteğimle açıp dinlememiştim…
spotify stap mix çalma listesinde denk gelmişti…
Kaanı yalnız bulmuş herhalde kendisi geçen gün kızılcık şerbeti intro müziği dinliyorduİhanetin affı olmaz…
@kafirya bunu gerçekten yapmadın dimi ajskkakak bak buradan çeviremeyiz sjkskskslKaanı yalnız bulmuş herhalde kendisi geçen gün kızılcık şerbeti intro müziği dinliyordu
Sıkıntı yok çay iç iyi gelir dostum seversiniz sizbi ss de Çürük Elma
bir ss de Mavi Ördek
bu kişiler benden bağımsızdır fake hesaplarınızla kendinize mesajlar atıp profil fotoğrafımı koyup beni yıkamazsınız…
@MAGARSUS Efe kardeşime destekleri için teşekkürlerimi sunuyorum…
İtiraf et artık yağmurlu günlerde montsuz cıkıp sırılsıklam olurken Sagopa dinlediğini...bi ss de Çürük Elma
bir ss de Mavi Ördek
bu kişiler benden bağımsızdır fake hesaplarınızla kendinize mesajlar atıp profil fotoğrafımı koyup beni yıkamazsınız…
@MAGARSUS Efe kardeşime destekleri için teşekkürlerimi sunuyorum…