K
Kaan Yüksel
Ziyaretçi
elma çayı içiyordum kardeşim ama eskidendi o eskiden…Sıkıntı yok çay iç iyi gelir dostum seversiniz siz
elma çayı içiyordum kardeşim ama eskidendi o eskiden…Sıkıntı yok çay iç iyi gelir dostum seversiniz siz
Doğuş marka en iyisidir kardeşim eskiden bende çok içerdim şimdi bıraktım sarmıyor altından kahve içiyorum artıkelma çayı içiyordum kardeşim ama eskidendi o eskiden…
eskiler eskiden güzeldi kardeşim…Doğuş marka en iyisidir kardeşim eskiden bende çok içerdim şimdi bıraktım sarmıyor altından kahve içiyorum artık
her şeyi dinlerim okeyde kızılcık şerbeti ne alaka düzgün salla bari adlaldlsldlaldKaanı yalnız bulmuş herhalde kendisi geçen gün kızılcık şerbeti intro müziği dinliyordu
Baba ayaz babaaaaaher şeyi dinlerim okeyde kızılcık şerbeti ne alaka düzgün salla bari adlaldlsldlald
söyle bana neden hep kader ödetir bedellllBaba ayaz babaaaaa
sorun yok sayın moderatörüm ilgili ssler benim konuşmalarım bilgim dahilinde.Herhangi bir platform dan ekran görüntüsü yasak demiştik
Karşılıklı rıza olduğu için ve konu normal sohbet ve muhabbet olduğu için sorun yoksorun yok sayın moderatörüm ilgili ssler benim konuşmalarım bilgim dahilinde.
sagoya laf ediyorum kardeşim çünkü bana hitap etmiyor kendisi ve söylediğin gibi çakal,uzi ve motivede dinliyorumSagoya laf eden çakal, uzi motive falan dinliyordur
Zevkler tartışılmaz derdimde zevkin yoksagoya laf ediyorum kardeşim çünkü bana hitap etmiyor kendisi ve söylediğin gibi çakal,uzi ve motivede dinliyorum
BİNGO doğru tahmin etmişsin…
kime göre neye göre?Zevkler tartışılmaz derdimde zevkin yok
Her konuya müdahil olmazsanız olmaz, hosgeldiniz.kime göre neye göre?
seninde saygın yok hacı ve şuan da seninle konuşmama gerek yokZevkler tartışılmaz derdimde zevkin yok
96 dan beri rap yapıyor eminim ozaman sen yoktunKaani studyoya soksan sagodan daha iyi rap yapar
sagoya laf edenle iletişim kurmak benim hatamdı kusura bakmaseninde saygın yok hacı ve şuan da seninle konuşmama gerek yok
o yüzden uzaklaşabilirsin.