M
mirfewiron
Ziyaretçi
SipanımHayırlı olsun
SipanımHayırlı olsun
zorbey vip yok mu vip hadi sen git al gel bi 5 dk sonraZafer ittifakına alın dediğimizde Allah korusun asla bizle işi olmaz diyenler yenilikçi demokrasi partisiyle aynı çatı altında buluşmuş demek daha parti yok mu az daha birleşin anca kurtarır hedef +98373863837 parti ile ittifak
Ayıp burda karşılama yapıyoruz oldu mu şimdiSipanım
Olta geldi oltaSipanım
Onay ver vergi deOlta geldi olta
Onay ver vergi de
asdasfasdfsdgsdgdsgsdg@Derebeyi. Derebeyi yoksa mert kasırga mi diyeyim hayırdır pepeli yastığını kaybettin de benden mi biliyon ikide bir dislike atıyon
aynı şey sizler içinde geçerli gördüğüm kadarıyla zorbeyciğim hep tek taraflısın bi senle olunmaz zaten muhtemelen bide abilerinlebundan sonra asla yapmayız, bunlarla olmayız dememeyi öğrenmişsinizdir diye umut ediyorum , iyi kucaklaşmalar dilerim
bir karın ağrısı var gibi magarsus başkanım sen nediyorsunaynı şey sizler içinde geçerli gördüğüm kadarıyla zorbeyciğim hep tek taraflısın bi senle olunmaz zaten muhtemelen bide abilerinle
sana zamanında seninle ikili tartışmaya girmeyelim çünkü konuşmayı bilmiyorsun demiştim ısrarla benim yazılarıma yanıt verip benimle tartışmaya girmek istiyorsun, son kez yazıyorum bundan sonra sana benden prim yokaynı şey sizler içinde geçerli gördüğüm kadarıyla zorbeyciğim hep tek taraflısın bi senle olunmaz zaten muhtemelen bide abilerinle
Zafer ittifakı zaten oyunun yüzde 85 i değil mi güç kaybetse nolacak yüzde 75 mi olacakAncak, güç kaybettiğimizi düşünenlerin aslında yanıldığını belirtmek isteriz. Zafer İttifakı, her geçen gün daha da güçlenmektedir.
Öldürmeyen Allah öldürmüyor be yine geldin haZafer ittifakı zaten oyunun yüzde 85 i değil mi güç kaybetse nolacak yüzde 75 mi olacak
Sen bu şahıslara neden cevap veriyorsun ki zaten kardeş? Bas disslike ı geç. Cevap verince kendilerini önemsiyorlar. Abi mezvusuna gelince,kendileri birilerine abi diye diye buralara geldikleri için herkesi kendileri gibi zannediyorlar.sana zamanında seninle ikili tartışmaya girmeyelim çünkü konuşmayı bilmiyorsun demiştim ısrarla benim yazılarıma yanıt verip benimle tartışmaya girmek istiyorsun, son kez yazıyorum bundan sonra sana benden prim yok
ne reelde ne de bu oyunda abim yok
benim abilerim diye bahsettiğin kim bilmiyorum ama sen yine de onlarla bile olmam deme, kazanmak için yapamayacağınız şey yok, girdiğiniz kabın şeklini almaya devam edin, hadi eyvallah
TanıyamadımÖldürmeyen Allah öldürmüyor be yine geldin ha
google - kamyon sözleri - zorbey42 arada uğra foruma sayende güzel vakit geçiyor zorbey oyunda varlığın yokluğun bir zatensana zamanında seninle ikili tartışmaya girmeyelim çünkü konuşmayı bilmiyorsun demiştim ısrarla benim yazılarıma yanıt verip benimle tartışmaya girmek istiyorsun, son kez yazıyorum bundan sonra sana benden prim yok
ne reelde ne de bu oyunda abim yok
benim abilerim diye bahsettiğin kim bilmiyorum ama sen yine de onlarla bile olmam deme, kazanmak için yapamayacağınız şey yok, girdiğiniz kabın şeklini almaya devam edin, hadi eyvallah