SeveeerHe he tabi buralardasın ya yine gündem olma peşindesin ')
SeveeerHe he tabi buralardasın ya yine gündem olma peşindesin ')
Bak var ya gündem onun işi pek sever böyle işlerle uğraşmayı.He he tabi buralardasın ya yine gündem olma peşindesin ')
Gündem olmayı seveni elbette gündem yaparız sıkıntı yok be kankam onlar sevine dursunlarSeveeer
gerekene gerekeni yaptık kadircim herkes hakettiğini aldıYok brom be seni arıyorum günlerdir. Dediler kaçtı o. Sohbet cezası mi ne almışsın daha bir yere yazmaya cesaret edememiş sin falan. Hiç yakıştıramadım sana
Orası öyle de senin abilerini nasıl 1 haftada pervane yaptim ama hiç bahsetmiyorsun o konulardanKesin öyledir
Bu arada Mustafa Denli başkandan bahsetmiyorum olay yanlış anlaşılmasın. Provakatörler pankart hazırlamaya başlar falan gerek yokHelal olsun mert kasırga en son yas tuttuğu gece 6 babayı yemiş ama ekmekle
Benim abilerim kimmiş? Hele bi de bakayımOrası öyle de senin abilerini nasıl 1 haftada pervane yaptim ama hiç bahsetmiyorsun o konulardan
bunlar böyle canım biz buna halk dilinde çekememezlik diyoruzGün geçmiyor ki konumuzun altına doluşmasınlar
Nabtin anlatsana. Yine ne söylediğini bilmeden milleti mi darladin her zamanki gibigerekene gerekeni yaptık kadircim herkes hakettiğini aldı
Ona sen mi karar veriyorsun broGün geçmiyor ki konumuzun altına doluşmasınlar
Bizde cesaret diyoruz kardobunlar böyle canım biz buna halk dilinde çekememezlik diyoruz
Rüya görüp gelip burada anlatıyor işte bea kime ne yapabilir buNabtin anlatsana. Yine ne söylediğini bilmeden milleti mi darladin her zamanki gibi
Çok hızlı çocuk kendisi .Rüya görüp gelip burada anlatıyor işte bea kime ne yapabilir bu
He sorun mu var 2 oy volkanOna sen mi karar veriyorsun bro
Kaaaan naber nabün. İcraat isteyen ilkönce kendisi gostercek.Loserboylar ne çok seviyorsunuz konuşmayı
İcraatlerle ne zaman geleceksiniz?
Hızlı değil! Rüzgara kapılıyor.Çok hızlı çocuk kendisi .
3 aydır gösteriyoruz kardeşim…Kaaaan naber nabün. İcraat isteyen ilkönce kendisi gostercek.
Var çözcen miHe sorun mu var 2 oy volkan