Zafer İttifakı Bildirisi (5 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Z

ZORBEY42

Ziyaretçi
bundan sonra asla yapmayız, bunlarla olmayız dememeyi öğrenmişsinizdir diye umut ediyorum , iyi kucaklaşmalar dilerim 👋🏻

Z

ZORBEY42

Ziyaretçi
aynı şey sizler içinde geçerli gördüğüm kadarıyla zorbeyciğim hep tek taraflısın bi senle olunmaz zaten muhtemelen bide abilerinle :D
sana zamanında seninle ikili tartışmaya girmeyelim çünkü konuşmayı bilmiyorsun demiştim ısrarla benim yazılarıma yanıt verip benimle tartışmaya girmek istiyorsun, son kez yazıyorum bundan sonra sana benden prim yok

ne reelde ne de bu oyunda abim yok
benim abilerim diye bahsettiğin kim bilmiyorum ama sen yine de onlarla bile olmam deme, kazanmak için yapamayacağınız şey yok, girdiğiniz kabın şeklini almaya devam edin, hadi eyvallah 👋🏻

Derebeyi.

Altın Ok Partisi
Vatandaş
sana zamanında seninle ikili tartışmaya girmeyelim çünkü konuşmayı bilmiyorsun demiştim ısrarla benim yazılarıma yanıt verip benimle tartışmaya girmek istiyorsun, son kez yazıyorum bundan sonra sana benden prim yok

benim abilerim diye bahsettiğin kim bilmiyorum ama sen yine de onlarla bile olmam deme, kazanmak için yapamayacağınız şey yok, girdiğiniz kabın şeklini almaya devam edin, hadi eyvallah 👋🏻
Sen bu şahıslara neden cevap veriyorsun ki zaten kardeş? Bas disslike ı geç. Cevap verince kendilerini önemsiyorlar. Abi mezvusuna gelince,kendileri birilerine abi diye diye buralara geldikleri için herkesi kendileri gibi zannediyorlar.

M

MAGARSUS

Ziyaretçi

google - kamyon sözleri - zorbey42 arada uğra foruma sayende güzel vakit geçiyor zorbey oyunda varlığın yokluğun bir zaten :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...